Sztárok

Padlóra került a sztár neje, miután megtudta, hogy megcsalták

A Harmadik műszak egykori sztárja, Eddie Cibrian egy évvel ezelőtt lépett le feleségétől és azonnal összeköltözött egy ismert énekesnővel. A megcsalt feleség ezt máig nem tudta feldolgozni. Régóta rebesgetik, hogy alkohol gondjai vannak és a minap alkoholtól kómásan ült a volán mögé.

A CSI Miami, a Harmadik műszak és Ugly Betty sorozatok sztárja, Eddie Cibrian meglehetősen kikészítette a feleségét. A sármos színész egy évig folytatott titkos viszonyt LeeAnn Rymes énekesnővel, majd két gyerekével együtt, hangos botránnyal kísérve elhagyta az asszonyt. Az eset nagy felháborodást okozott Hollywoodban, az olvasók még tüntetést is szerveztek egy életmód magazin ellen, amelyik címlapjára tette a férjrabló énekesnőt. A megalázott feleség, Brandi pedig idegösszeomlást kapott, és elkezdett inni. Olyannyira, hogy a hétvégén elkapták a rendőrök ittas vezetésért. Brandit 5000 dolláros óvadék fejében elengedték ki a börtönből, a nő a sajtónak azt mondta, ex-férjét kell okolni a történtekért. 

Eddie és volt felesége, aki padlóra került a szakítás után
Eddie és volt felesége, aki padlóra került a szakítás után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top