Sztárok

Kibújna már a “híres ember gyereke” szerepből

Büszke édesapjára, de azt mondja, leginkább az édesanyja értékrendjét képviseli. És habár mindig apuci kislánya lesz, azért szeretné, ha az emberek már önálló énekesnőként jegyeznék, nem pedig egy ismert ember gyermekeként. Janicsák Vecával beszélgettünk.
Fotó: RTLKlub Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

– Mi segített talpra állni a Csillag születik kudarca után?
A hit és a remény segített a harcban. Valóban igaz az, hogy a remény hal meg utoljára. Nekem az életben az A, B, C, D tervem is az éneklés, nincs más. Miután kiestem a Csillag születik-ből, hatalmas kudarcként éltem meg, de tudtam, hogy nem adhatom fel.

Édesapád milyen tulajdonságát örökölted?
Persze sok tulajdonságot örököltem apukámtól, de igazából, mivel az édesanyám nevelt fel, és vele élek, az ő értékeit képviselem. Anyu mindig biztatott, segített felállni, amikor kudarc ért, de hagyta, hogy tanuljak a hibáimból, még akkor is, ha ez azzal járt, hogy elbukok olykor. Így megtanultam harcolni magamért.

Azt mondtad, hogy ezzel a versennyel nemcsak egy lehetőséget kaptál, hanem azt is, hogy habár a szüleid külön élnek, most az egész család egységesen összefogott érted.
Egy pluszajándék számomra, hogy együtt van a család, erre nem számítottam. Összekovácsolódtunk, és egy emberként tudunk kiállni egymás mellett. Erősek vagyunk!

Te vagy az X-Faktor-ház tündére, mosol, főzöl, takarítasz a többiekre. Egyedül élsz a civil életben?
Még nem élek egyedül, az anyukámmal és a nővéremmel lakom. Anélkül, hogy megbántanám őket, bizony nagyon rendetlenek, én pedig szeretek pakolgatni, takarítani, hétvégén főzni. Szeretek adni, mert jó érzés örömöt szerezni. Nekem nem okoz gondot itt a házban kimosni valamelyik fiúnak a ruháját, mert tudom, hogy ő ennek mennyire örül.

Fotó: RTLKlub Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Kit tartasz a legnagyobb riválisodnak?
Nincs köztünk rivalizálás, inkább azt mondanám, hogy elismerjük egymás tehetségét. Király L. Norbi például zseniális showman, Takács Nikolas pedig maga a hang, amely megérinti a lelket.

Mi hiányzik az X-Faktor-lakásból?
Néha kicsit jó lenne elvonulni, jólesne pár óra magány. De ez a folyamatos pörgés segít nekünk abban, hogy mindennap ráhangolódjunk az X-Faktorra.

Mi a cél?
Én azt sem tudtam, mit lehet nyerni az X-Faktorban. Nem érdekel a pénz, az autó, a nyaralás. Én csak saját lemezt szeretnék készíteni, és az éneklésből szeretnék megélni. Hiteles előadó akarok lenni.

Kérték már tőled a házban, hogy énekeld el apukád egyik slágerét?
Még nem, de remélem, hogy hamarosan le tudom vetkőzni a „Janicsák István lánya” címkét – persze ettől én apukám lánya maradok. Szeretnék csak Janicsák Veca énekesnő lenni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top