Sztárok

Exnejével bulizott Geszti Péter-pikáns fotó

Geszti Péter felesége, Edit nélkül jelent meg a Nobu megnyitóján. Az X-Faktor zsűritagja szembe találkozott exfeleségével, Gryllus Dorkával, akivel jókedvűen köszöntötték egymást, még egy közös pózolásban is benne voltak.

Geszti Péter jókedvűen, mosolyogva pózolt exfeleségével, Gryllus Dorkával a Nobu megnyitóján. Az X-Faktor zsűritagja egyedül érkezett a buliba, felesége, Edit ezúttal otthon maradt kislányukkal, Sárival. Gryllus és Geszti 2001-ben házasodtak össze, hazánk álompárjának kiáltották ki őket. Tombolt közöttük a szerelem, de sajnos a láng kiégett. Hivatalosan 2006-ban váltak el, de akkor már jó ideje külön éltek, Gesztit pedig egy koncerten lefotózták, ahogy Gregor Bernadettel csókolózott.

Gryllus külföldre ment és színésznőként sikereket ért el Németországban is, Péter pedig megismerkedett a bájos és sikeres Ditz Edittel, és 2008-ban feleségül vette. Kislányuk tavaly született. Geszti  egy interjúban elmondta: tanult első házassága során elkövetett hibáiból.

Úgy tűnik, Gryllussal rendezték a kapcsolatukat, és már bohóckodni és együtt bulizni is van kedvük.

Egyébként nem ők voltak az egyetlen expár a Nobu megnyitóján.Liptai Claudia exférjébe, Gesztesi Károlyba botlott, aki fiai anyjával, Nikivel érkezett, míg jelen volt Dobó Kata, Andy Vajna exkedvese is. 

 

Exnejével bulizott Geszti Péter-pikáns fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top