Sztárok

Kételyek Stohl “házassága” körül

Egyre folynak a találgatások, hogy Stohl András valóban megnősült-e. Ahogyan azt hetekkel ezelőtt megírtuk, a színész egyik barátja ugyanis András feleségeként emlegette Ancsikát. Ha tényleg megnősült a színész, az jótékony hatással lehet rendőrségi ügyére is...

Minden olyan körülmény, ami azt bizonyítja, hogy rendezett körülmények között él, Stohl András segítségére lehet a hónapokkal ezelőtti autóbalesete miatt folyó eljárás során. A színész ellen a közelmúltban végül csupán egy vétség miatt emeltek vádat, a drogbotrányt megúszta, hiszen elment elterelésre. A közelmúltban felröppent a pletyka hogy titokban elvette kislánya édesanyját, Ancsikát, de ezt egyik fél sem erősítette meg. A találgatások azóta folynak Stohl magánélete körül, hiszen még kollégái sem tudják, hogy tényleg megnősült-e. Ám ha mégis kimondta az igent, az meglehetősen jót tesz ügyének is, hiszen mi bizonyítaná jobban a kiegyensúlyozott családi életet, mint egy házasság gyereke édesanyjával?

 

Kételyek Stohl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top