Sztárok

Julia Roberts alkoholista? Durva videó

A Star nevű amerikai lap szerint súlyosan alkoholfüggő Hollywood kedvenc színésznője, Julia Roberts. Az Oscar-díjas sztárról ráadásul előkerült egy pár évvel ezelőtti videó, amin egy díjátadó gálán látható, piszkosul részegen.

Julia Roberts állítólag rettenetesen boldogtalan. Hollywood kedvenc színésznője hiába három gyermekes anyuka és látszólag kiegyensúlyozott házasságban él férjével, Danny Moderrel, belül nem érzi magát igazán jól. Roberts állítólag egyre gyakrabban nyúl a pohár után, hogy jobb kedve legyen és depresszióját kezelje. Sőt, állítólag a színésznőnek korábban is komoly gondjai voltak az alkohollal… Ezt látszik alátámasztani egy régebbi felvétel, ami a Golden Globe díjátadó gálán készült. A felvételen egy újságíró szeretne riportot készíteni Roberts-szel, de ez szinte lehetetlen, hiszen a színésznő nagyon részeg, össze-vissza röhögcsél és Tom Hanks-be támaszkodik.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top