Sztárok

Kivirulnak a milliomosok oldalán a szépségek

A napokban bombaként robbant a hír, hogy a Barátok közt szépsége, Balogh Edina egy milliomos topmenedzserbe szeretett bele. Történetük nem egyedülálló, számos szép és fiatal nő választ társul komoly foglalkozású, sikeres férfit. A pszichológus szerint ez nem véletlen, hiszen a nők olyan férfira vágynak, aki mellett biztonságban érezhetik magukat mind érzelmileg, mind pedig anyagilag.

A Barátok közt Nádor Kingája, Balogh Edina három esztendeig járt együtt párjával, Alexszel, amikor úgy érezte: kifulladt a kapcsolatuk. Ekkor ismerkedett meg a topmenedzser Mártha Imrével. A harmincnégy esztendős férfi igazi főnyeremény: Cambridge-ben végzett, a Magyar Villamos Művek vezérigazgatója volt, és ekkoriban bizony havi 2,8 millió forint volt a fizetése. Ugyan időközben leköszönt az MVM éléről, de a jóképű, sportos férfit nem kell sajnálni napjainkban sem, sikeres üzletember.

Kedves Ferenc hazánk száz leggazdagabb emberének egyike, a negyvenesztendős vállalkozó vagyonát 13 milliárdra becsülik. Az elvált, kétgyermekes férfi közkedvelt célja a hölgyeknek, ám ő a különlegesen szép nőkhöz vonzódik.

Fotó: Sanoma Archív/Gálos Samu Mihály
Debreczeni Zita és Kedves Ferenc
Fotó: Sanoma-archívum/Gálos Samu Mihály

Három évig élt együtt Bódi Sylvivel, napjainkban Debreczeni Zita a kedvese. Zita kitartóan szereti Ferencet, és a férfi gyerekeivel is bensőséges kapcsolatot alakított ki. Állítólag azzal vette le a lábáról a milliárdost, hogy nagyon természetes, minden megjátszástól mentes, bájos fiatal nő.

Rába Tímea nyolc esztendeje ment hozzá Tóbiás József MSZP-s országgyűlési képviselőhöz, üzletemberhez. Tímeának az előző kapcsolatából volt már egy kisfia, amikor összekerült Tóbiással, akitől később két gyermeke is született.

Rába Tímea és férje, Tóbiás József
Rába Tímea és férje, Tóbiás József
Fotó: Sanoma-archívum/Steindl Gabriella

A pár házassága mindeddig példaértékű volt; Timi a napokban vallotta be, hogy bizony majdnem kenyértörésre került sor közte és József között, hiszen a férfi túl sokat dolgozott, sokat volt távol a családjától, és emiatt ő mellőzöttnek érezte magát. A pár szerelme azonban – úgy tűnik – kibírta a megpróbáltatást, s a közöttük lévő kapocs erősebb, mint valaha.

A szőke glamourmodell, Zimány Linda fülig szerelmes pókerkirály és bróker kedvesébe, Kaló Dénesbe. A milliárdos férfi az egyik legsikeresebb magyar pókeres, s nem mellesleg Bódi Sylvi exkedvese. Kaló és Linda egy évvel ezelőtt jöttek össze, s azóta is sülve-főve együtt vannak, minden partin kézen fogva, szerelmesen jelennek meg.

Zimány Linda és párja, Kaló Dénes
Zimány Linda és Kaló Dénes
Fotó: Réti Borbála

Noha a bróker-pókerzseni vagyonát 570 millió forintra becsülik, Lindával nincsenek közös kasszán. A modell még segélyért is folyamodott a közelmúltban, hatalmas port kavarva ezzel.

Nemcsak a magyar hölgyek vonzódnak a sikeres és gazdag férfiakhoz, külföldön is számos példát lehet arra látni, hogy egy szépséges és esetleg híres hölgy üzletembert választ partnerének. Cindy Crawford például második házasságát egy dúsgazdag szállodalánc-tulajdonossal, Rande Gerberrel kötötte, akitől két gyermeke is született.

Kivirulnak a milliomosok oldalán a szépségek

Cindy később bevallotta, hogy biztonságra vágyott, ezért választotta a férfit Richard Gere-rel való válása után. Cindy egyébként okos nő: beszállt Gerber vállalkozásába, s ma már együtt viszik az üzletet.

Melania Trump napjainkban a világ egyik legirigyeltebb asszonya. Az egykori modell, aki Szlovéniában született, egy partin ismerkedett meg Amerika egyik leggazdagabb emberével, Donald Trumppal. Az üzletembernek nemcsak Melania kivételes adottságain akadt meg a szeme, hanem a nő éles eszére és céltudatosságára is felfigyelt.

Kivirulnak a milliomosok oldalán a szépségek

Tetszett neki, hogy Melania – szegény származása ellenére is – tartással rendelkező, belevaló nő. Feleségül vette, és igazi úrinőt faragott belőle, egy közös kisfiuk van.

A leginkább mesébe illő történet kétségtelenül Natalia Vodianova nevéhez fűződik. A szegény orosz szépség egy piacon árult, ahol felfigyelt rá egy fotós, és sztárt faragott belőle. Natalia már híres modell volt, amikor megismerkedett Justin Portman arisztokrata üzletemberrel, és nemsokára teherbe is esett.

Kivirulnak a milliomosok oldalán a szépségek

A pár összeházasodott, és napjainkban már három csemetéjük van. Natalia szerint élete nem lenne teljes, ha nem találkozik Justinnal, akit nemcsak szerelmének, de sziklájának is tart.

Mit mond a pszichológus?

A sikeres férfi igenis vonzó a nők szemében, és a siker jutalma, hogy a győztes válogathat. A csinos nő pedig ma – csakúgy, mint a múltban – státusszimbólum. A nők érthetően az olyan férfiakat választják, akik mellett biztosítottnak látják a jövőjüket, akire támaszkodhatnak, akik biztonságot nyújtanak anyagilag és érzelmileg is – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter.  

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top