Sztárok

Újabb hírességet vertek össze

A sötétített kocsiablakok, a kigyúrt testőrök sem védik meg a hírességeket attól, hogy megtámadják őket. Sokan, akik nem kedvelnek egy-egy sztárt, úgy gondolják, hogy az öklükkel adják jelét nemtetszésüknek. A múlt héten újabb hírességet vertek össze.

Megdobálták kővel, és le akarták égetni a haját
Legutóbb az MTV sztárját, a biszexuális Tila Tequilát verték meg brutálisan egy szórakozóhelyen.

 Újabb hírességet vertek össze
 Újabb hírességet vertek össze

„Amikor felléptem a színpadra, néhány srác dobálni kezdett hatalmas kövekkel és sörösüvegekkel. Az egyik úgy eltalált, hogy felrepedt a szemem felett a bőr. Majd tüzet gyújtottak, és le akarták égetni a hajamat. Majd valahonnan előkerült egy kigyúrt, kopasz pasi, elővette a férfiasságát, és megpróbált lepisilni” – mondta Tila a TMZ internetes oldalának. A lány szerint ez a csapat huligán meg akarta őt ölni.

Megverték és megfenyegették a szeretőt

Augusztus 12-én derült ki, hogy két férfi az utcán verte meg Kovács Lázár egykori szeretőjét és gyermeke anyját, Andreát. Miután a sztárszakács korábbi szeretője kitálalt kapcsolatukról a sajtónak, és ezzel próbálta meg elérni, hogy Lázár elfogadható összegű gyerektartást fizessen, sokaknak ellenszenves lett az újságokat felkereső asszonyka. Olyannyira, hogy két vadidegen ember megtámadta őt augusztus elején az utcán, akkor, amikor a kisfia is vele volt. Andreát és Lázárkát a házuktól 200 méterre támadták meg. „Egy sötét autóból pattant ki két vadidegen férfi. A fiam előtt pofoztak fel, megtépték a hajamat, és közben megfenyegettek. Amikor Lázárka elkezdett sírni, a támadók őt is megpofozták” – nyilatkozta a Blikknek Andrea. A nő szerint el akarták tőle venni a sok bizonyítékkal szolgáló mobiltelefonját, amelyben ma is őrzi a szakácstól kapott szerelmes üzeneteket.

Oscar-díjas kisfiút vertek össze
Danny Boyle filmje, a Gettómilliomos több mint 70 milliárdos bevételt hozott, és nyolc Oscar-díjat is besöpört. Azonban – a premier és a hatalmas siker után is – a gyerekek, akik a filmben játszottak, nyomornegyedben éltek.

 Újabb hírességet vertek össze

A főszereplő testvérét alakító Azharuddin Mohammed Ismail egy mumbai nyomornegyedben élt családjával. Egyik reggel az indiai hatóság emberei bambuszbottal megverték a fiatal színészpalántát, majd lerombolták az otthonuknak tartott kunyhót. Így a család fedél nélkül maradt.

Biztonsági őr ütötte meg az RTL Klub üdvöskéjét
Tavaly augusztusban az RTL Klub műsorvezetőjét verték meg. István Dániel a Kamionosok és kurvák nevű bulin kapott akkora pofont az egyik szórakozóhely biztonsági őrétől, hogy eltörött az arccsontja. Dani szerint ok nélkül bántalmazták. Két nappal azután, hogy az incidens kiderült, a szórakozóhely vezetősége elnézést kért a műsorvezetőtől. Mivel Dani számára ez elengedő volt, nem indított semmilyen peres eljárást.

„Az első kilencig számoltam az arcba rúgásokat”

A Nemzeti Színház fiatal színészét akkor verték meg egy fővárosi szórakozóhelyen, amikor szerepelt a Jóban Rosszban című sorozatban. Álmos egy kolléganőjével bulizott egy belvárosi klubban, amikor meglátták, hogy a biztonságiak dulakodnak két emberrel. A lány odakiáltott nekik, hogy hagyják abba a verekedést, mire az őrök őt is ütni kezdték. Álmos azonnal a lány segítségére sietett, azonban őt is alaposan elagyabugyálták. „Csak annyit akartunk, hogy ne verjék többet azt a szerencsétlen fiút, akinek már vérzett a feje. Szerintem bárki, aki látta, odament volna. Az első kilencig számoltam az arcba rúgásokat.” 

Fotó: sanoma Archív/press.TV2.hu
Fotó: Sanoma-archívum/press.TV2.hu

A színészt a Baleseti Intézetbe szállították, arcán hatalmas duzzanatok és vérömlenyek voltak. Ennek ellenére Álmos a saját felelősségére elhagyta a kórházat, és bement forgatni, azonban a stúdióban rosszul lett, és újra kórházba szállították.

Ők sincsenek biztonságban

A Barátok közt egykori sztárját, Dósa Matyit azért verték meg, mert ismert. Ez volt az egyetlen ok, amiért három évvel ezelőtt két fiatal férfi összeverte a fiút a 7-es buszon. Az erőszakos támadóktól végül egy utas mentette meg Matyit, és ő kísérte be a fiút a rendőrségre is, ahol azonnal mentőt hívtak hozzá. A fiatal színész arcát több helyen össze kellett kapcsozni. Matyi még aznap este feljelentést tett a rendőrségen.

Amikor a sztár tenyere viszket…
Előfordul olyan eset, amikor a sztár esik neki a szerelmének vagy az alkalmazottjának. Rihannát a szintén zenész pasija, Chris Brown verte el úgy, hogy hetekig napszemüveget kellett hordania hatalmas monoklija miatt. A lánynak ez volt az utolsó csepp a pohárban, és feljelentette volt párját.
 Újabb hírességet vertek össze

Mel Gibson ellen is vádat emelt gyermeke anyja, Okszana. A nő elmondása szerint Gibson több fogát is kiverte, miközben a gyermeküket tartotta a karjaiban.
A szupermodell Naomi Campbellt több alkalmazottja is beperelte már, mivel állításuk szerint a nő erőszakosan bánt velük, és verte őket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top