Sztárok

Gólyaváró sztárok

Idén a legtöbb híresség, amíg csak tudta, titokban tartotta, hogy gyermeket vár. Amikor azonban kiderült az örömhír, már boldogan ismerték be, hogy a gólya kopogtat hozzájuk. Sorra vettük az idén szülő kismamákat.

Vera Farmiga
Mikor érkezik a poronty? Október

Az Egek urában csalfa szeretőként brillírozó színésznő és rocker férje, Renn Hawkey fülig érő szájjal ébred nap mint nap. Októberben érkezik második gyermekük. Az örvendetes hírnek talán csak Madonna nem tudott felhőtlenül örülni. Hogy miért? Mert a popkirálynő játékfilmet rendez (!), és Farmiga a terhessége miatt visszamondta a felkínált főszerepet. VIII. Edward és Wallis Simpson botrányos szerelmi történetét afrikai helyszínen is forgatják, és Farmiga nagy pocakkal már túlsúlynak érezte volna magát a repülőgépen.

Gólyaváró hírességek
Gólyaváró hírességek

 

Jessica Capshaw
Mikor érkezik a poronty? Október

Áprilisban jelentette be, hogy várandós, és író férjével októberre várják második gyermeküket. Az apuka, Christopher Gavigan nem mellesleg a Healthy Child, Healthy World nevű gyermekegészség-védelmi szervezet vezérigazgatója is, így a kölykök zavartalan fejlődése már csak hivatalból is garantált. A színésznő leszbikus gyermekorvosként tavaly óta „dolgozik” a Grace klinikán, de úgy hírlik, terhességét nem fogják beleírni a sorozatba. Mint ahogy ezek szerint gyermekét sem a „munkahelyén” fogja megszülni. 

Gólyaváró hírességek
Gólyaváró hírességek

 

Malek Andrea
Mikor érkezik a poronty? Október

A Bécsben élő énekesnő-színésznő a 40 feletti kismamák táborát erősíti. 42 évesen úgy döntött, hogy két kamasz fia mellett még bőven belefér, hogy érett nőként ismét vállalja az anyaságot. Férje Walter Lochmann osztrák zeneszerző és karmester, akivel tavaly házasodtak össze. Andrea nem nyilatkozik a terhességéről, mint mondta, babonából nem. Legyen elég annyi, hogy októberben eggyel többen lesznek a családban. 

Fotó: Sanoma Archív/Ványi Ákos
Fotó: Sanoma-archív/Ványi Ákos
Fotó: Sanoma Archív/RTLKLub Sajtóklub
Fotó: Sanoma-archív/RTL Klub Sajtóklub

 

Alicia Keys
Mikor érkezik a poronty? November

A 29 éves, állapotos énekesnő New Orleans-i koncertjén elesett, de szerencsére sem neki, sem a bébinek nem esett baja. Hogy teljes legyen a boldogság, a csemete apukájával, a producer Swizz Beatzcel július végén egy luxusjachton össze is házasodtak. Alicia elárulta, hogy az anyaság teljesen megváltoztatta a gondolkodását és az érzéseit. Most már nem a karrierépítgetés a legfontosabb célja, a siker, a pénz, a csillogás, és a 11 Grammy-díj már úgyis zsebben van. Gyermekével a szíve alatt erős vágyat érez, hogy békés és stabil családi életet alakítson ki maga körül, amiben boldog lehet. Hajrá, Alicia! 

Gólyaváró hírességek
Gólyaváró hírességek

Luciana Damon
Mikor érkezik a poronty? November vége

„Tiszta őrület, teljes kisebbségben vagyok!” – kiáltotta világgá Luciana férje, az Oscar-díjas Matt Damon. A pár három lányt nevel, két közös kislány mellett az argentin Luciana korábbi kapcsolatából született 11 éves Alexiát is. Matt most már, naná, fiút akar. Az állapotosan is démoni szépségű Luciana nem ígér semmit szerelmének, csak annyit, hogy ősszel majd kiderül. Amúgy a 2000-es évek elején ismerkedtek meg Miamiban, ahol a nő bárpultosként dolgozott. Egy este bekevert egy bájitalt a betévedő színésznek, és a többi már ment a maga útján…  

Gólyaváró hírességek
Gólyaváró hírességek

Marót Viki
Mikor érkezik a poronty? December eleje

Flipper Öcsi énekesnő húga a hatodik hónapba lépett, és december elejére várja első babáját. Némi rosszmájúsággal azt mondhatjuk, hogy a sztár babája már születése előtt sztár. Ugyanis Viki egy tévéműsorban már ultrahangos fotókat is mutatott születendő gyermekéről, ami erősen megosztotta a nézőket. Viki szerint érdekes időbeli egybeesés várható, mert bátyja halálának napja nagyon közel van gyermeke december eleji születésének várható dátumához.

Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma-archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma-archív/Szabolcs László

 

Christina Applegate
Mikor érkezik a poronty? December

Kőkemény, belevaló csaj, de a pasija sem akármilyen! A színésznő 2 éves ádáz küzdelemben legyőzte a mellrákot (mindkét mellét el kellett távolítani), és máris anyai örömök elé néz. Párjával, Martyn Lenoble holland basszusgitárossal éppen akkor jöttek össze, amikor diagnosztizálták a halálos kórt. A zenész mindvégig mellette állt, és idén Valentin-napon el is jegyezték egymást. Christina nagy nyilvánosság előtt köszönte meg szerelme nem mindennapi kitartását, és az első után további babák érkezését helyezte kilátásba. 

Gólyaváró hírességek
Gólyaváró hírességek

 

Isla Fisher
Mikor érkezik a poronty? December

Mivel az elmúlt hónapokban előszeretettel viselt bő ruhákat, az emberek összesúgtak a háta mögött: Sacha Baron Cohen felesége újra állapotos? Aztán beköszöntött a szép idő, és a nyári rucija alatt határozottan gömbölyödő pocakja már egyértelmű választ adott a találgatóknak. Három éve, első terhessége idején a színésznő annyira meghízott, hogy sokan nem ismerték fel. Szépen leadta. Tavaly, ahogy láthattuk, az Egy boltkóros naplójában már karcsú bombázóként rótta eszelősen az áruházakat. Áldott állapotában most újra felszedett; duci, de határozottan felismerhető. 

Gólyaváró hírességek
Gólyaváró hírességek

              

Diablo Cody
Mikor érkezik a poronty? Upsz, már megérkezett!

Róla kevesen gondolták, hogy egyszer majd szülni fog. Részint azért, mert a közvélemény azt sem tudta, hogy pasija van. Tavaly nyáron nagy titokban házasodott össze a néhány hete megszületett Marcello Daniel Maurio apjával, Dan Maurióval. Diablo sztriptíztáncosként kezdte pályafutását, blogot és könyveket írt, majd a terhes tini, Juno megpróbáltatásairól szóló szellemes forgatókönyvéért Oscar-díjat kapott.
Gólyaváró hírességek

Twitter-bejegyzéseiben is csillogtatja humorát. Szerinte például a Twixnek kellene hogy legyen háromdarabos kiszerelése is, mert két rúd befalása után még nem szégyelli magát eléggé. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top