Sztárok

Kihullott a haja a megcsalt feleségnek

Exkluzív interjút adott az amerikai People magazinnak Tiger Woods exneje, Elin Nordegren. Az asszony bevallotta: nagyon nehéz időszakon van túl, rengeteget fogyott és a haja is kihullott a sok stressz miatt, amit férje hűtlenkedése okozott.

Elin Nordegren azt állítja: soha nem gondolta volna, hogy férje, Tiger Woods így elbánik vele. A szőke szépség, aki két gyermeket szült a sztársportolónak, teljesen kikészült, amikor megtudta, hogy Tiger folyamatosan csalta.

– Hülyének éreztem magam, amiért nem vettem észre, hogy a férjem mit művel a hátam mögött. Szerettem őt, és elhittem minden szavát. Teljesen kiborított, amikor megtudtam, hogy mit tett. Képtelen voltam enni, rengeteget fogytam és a hajam is kihullott az idegeskedéstől. Nehezen lehet megemészteni azt, hogy szeretsz egy férfit,  aztán egyszer csak rájössz, hogy ő semmibe sem vesz téged – mondta könnyes szemmel az asszony, akit Woods busásan kárpótolt félrelépéseivel, rekord összeget kapott a váláskor. 

 

Kihullott a haja a megcsalt feleségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top