Sztárok

Botrány!Norbi kiakadt Réka miatt

Schobert Norbi felháborodott amiatt, hogy meghiusult rekordkísérlete miatt cikizték a feleségét, Rubint Réka. A fitneszguru egy közösségi portálon vett revansot.

Norbinál az verte ki a biztosítékot, hogy az egyik napilap a következő címmel jelentett meg cikket: Rubint Réka lebőgött a rekordkísérleten. A fitneszguru szerint igazságtalan a cím, hiszen Réka nem bőgött le sehol sem. Norbi az egyik közösségi portálon adott hangot nemtetszésének.

“Tiszta szívből azt gondolom, hogy sosem az EMBER bőg le aki mozgásra szeretne bírni egy elhízással, betegséggel küszködő, önbizalom és reményvesztett országot. Lebőgött a meghívó, amatőr szervezés, lebőgött a több ezernyi, körben álló, nem mozduló, bámuló résztvevő (…..). Az én címem, ha újságíró lennék: “Rengetegen tornáztak, de ezúttal nem sikerült a rekord. Alcím: Réka nem adja fel, jó példát szeretne mutatni.” Mások vagyunk.” – írta a fitneszguru mérgesen.

 

Botrány!Norbi kiakadt Réka miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top