Sztárok

Sztárok harca az anyaságért

Számos híresség harcol és harcolt meg azért, hogy gyermeke legyen. Legutóbb Dundika mesélt arról, hogy hiába próbálnak családot alapítani, nem sikerül teherbe esnie.

Sztárok harca az anyaságért!Dundika megelégelte, hogy a sorozatos próbálkozások ellenére sem esik teherbe, ezért férjével együtt úgy döntött: egy időre leállítják a bébi projektet. Nem ő az egyetlen híresség, aki több éve harcol azért, hogy kisbabája szülessen, sajnos sokszor azonban a hit és a reménykedés nem elég a gyermekáldáshoz. A sztárvilágban – talán épp a stressz miatt – gyakorta előfordul, hogy gyermek nélkül marad egy híresség. Sütő Enikő a Reggeli műsorában beszélt arról, hogy évtizedeken keresztül kilencszer is teherbe esett, de mindig elvetélt. Esztergályos Cecília egy rubeola fertőzés következtében veszítette el első magzatát, de Csala Zsuzsának és Dollynak sem lett gyermeke, pedig szerettek volna. Keresztes Ildikó is évek óta sikertelenül próbálkozik. A reményre mindig van ok, hisz például Jakupcsek Gabriella több, mint egy évtizedes próbálkozás után 45 évesen lett háromszoros édesanya.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top