Sztárok

Újabb bizonyíték a nőverő Gibson ellen

Néhány hete nyilvánosságra került az a telefonbeszélgetés, ami Mel Gibson és Oksana Grigorieva között zajlott és amelyben a színész beismerte, hogy többször megütötte gyermeke anyját. Most Oksana újabb bizonyítékkal rukkolt elő.

Újabb bizonyíték a nőverő Gibson ellenMiközben Gibson egyetlen „fegyvere” volt felesége, aki kijelentette, hogy őt sohasem verte meg, addig a másik oldalon egyre csak gyűlnek a bizonyítékok az ellenkezőjéről. Előkerült az a pornószínésznő, akivel Oksanát csalta Gibson, és aki szintén terhes lett a sztártól, de mikor ezt a férfi megtudta, úgy megverte, hogy elvetélt. A pornószínésznő látlelettel akarja bizonyítani igazát. Eközben Oksana is beperelte gyermeke apját, aki állítása szerint többször megverte, kiverte a fogát miközben karjaiban tartotta a lányát. Most az említett telefonbeszélgetésen kívül újabb aduász került a nő kezébe, mellette tanúskodik ugyanis három bejárónő. „A három hölgyet tanúként fogjuk kihallgatni ugyanis tudomásunk szerint ők láttak, ahogy Mel Gibson megütötte Oksana Grigorieva-t, majd fegyvert szegezett a halántékához január 6-án. Ugyanúgy kihallgatjuk a sértett 12 éves fiát.” – mondta Los Angeles megye Sheriffje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top