Sztárok

Hol nyaralnak a családos celebek?

Sok ott a szúnyog? Mély a víz? Van az étteremben etetőszék? Megannyi kérdés merül fel, amikor valaki gyerkőccel indul nyaralni. Sorra vettük a híresség által közkedvelt családi nyaralóhelyeket.

Roger Federer
Korzika

A teniszcsillag Roger Federer a versenyek után, július elején egy kis felüdülésre vágyott. El is indult a családjával Korzikára, hogy kipihenjék a hétköznapok fáradalmait. Felesége és gyermekei is elkísérték őt, és nagyon élvezték a kiruccanást. A család egy ötcsillagos szállodában szállt meg, de béreltek egy luxusjachtot is, hogy kedvükre hajókázhassanak a tengeren. Habár a teniszcsillag és felesége egy nyugodt helyett akartak keresni a nyaraláshoz, ahol az ikergyermekeik kedvükre játszhatnak, a fotósok hamar rájuk találtak. Egy perc nyugta sem volt Korzika partjain a családnak, és mindenki azzal foglalkozott, hogy mennyire elhízott a szülés után Federer felesége.

 Hol nyaralnak a családos celebek?

 

Korzika Franciaország egyik leghangulatosabb nyaralóhelye. Az évek során megőrizte érintetlenségét. Kisvárosok és halászfaluk ékesítik a tájat. Ideális hely pihenésre és kikapcsolódásra.  
Magyarországon átlagosan egy 8 napos korzikai nyaralás egy háromcsillagos szállodában
80-90 000 forint körül mozog. Így egy négytagú családnak körülbelül 350 000 forintba kerül a szállás, és ebben még nincs benne a repülőjegy ára.
 
Hol nyaralnak a családos celebek?

 

Toni Collette
Ausztrália

A Tara alteregói című sorozat Golden Globe-díjas színésznője családjával szülőföldjére, Ausztráliába ment nyaralni. Az Amerikában dolgozó színésznő, amikor csak teheti, Sydney-be megy. Olyannyira kötődik szülőhazájához, hogy habár Amerikában él, 2008-ban itt hozta világra első gyermekét is.

 Hol nyaralnak a családos celebek?

Sydney nem tartozik a legolcsóbb nyaralóhelyek közé, főleg, ha az embernek nem ott él a családja. Egy 15 napos ausztrál körutazás repülővel, szállással, négycsillagos hotelben 1,2 millió forint egy főnek. Kisgyermekes családnak egyáltalán nem ajánljuk, mivel a repülőút körülbelül 22-23 óra.
Hol nyaralnak a családos celebek?

 

David Duchovny
Malibu

Az X-akták sztárja jelenleg a Kaliforgia című sorozat legújabb évadját forgatja, így nyáron nem nagyon tud elszabadulni a stúdióból. Viszont a családja mellette van, és forgatási szünetekben rendszeresen lejárnak a malibui partra strandolni, szörfözni és labdázni. Itt nem elég mély a víz, csendes és barátságos a part. Számos híresség, köztük Gwen Stefani, Denise Richards és Matthew McConaughey is ide járnak a családdal strandolni.

 Hol nyaralnak a családos celebek?

 

Egy repülőjegy Los Angelesbe oda-vissza 290 000–400 000 forintba kerül egy főnek. Egy háromcsillagos külvárosi Los Angeles-i szállodai szoba pedig 22 000-40 000 forintba kerül egy éjszakára.
Hol nyaralnak a családos celebek?

 

Détár Enikő
Horvátország

Détár Enikő és férje, Rékasi Károly augusztusban indulnak családi nyaralásra, természetesen mindkét gyermekükkel együtt. „Nálunk a legnehezebb azt az egy hetet megtalálni, amikor mindenki szabaddá tudja tenni magát, és együtt mehetünk pihenni. Idén – ahogy tavaly is – Horvátországba megyünk nyaralni a gyerekekkel, és velünk tart Kari édesanyja is. Szeretünk a vízparton lenni, úszni, fürdőzni, ugyanakkor a helyi nevezetességeket is mindig megnézzük. Egy hétnél többet nem szoktunk pihenni, mert ez sem időben, sem anyagilag nem kivitelezhető” – mesélte Enikő.

Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma-archívum/RTL Klub Sajtóklub

Egy horvátországi, tengerparton lévő négycsillagos szállodában 89 000–150 000 forint között foglalhatunk szállást egy főnek 8 napra. Persze ettől olcsóbb helyek is vannak, nagy családoknak érdemes apartmanházat bérelniük, amely attól függően, hogy hol helyezkedik el, 15 000–40 000 forintot kóstál egy napra. A legegyszerűbb, ha autóval vágunk neki az útnak, a benzinköltség oda-vissza körülbelül 25 000-30 000 forintba kerül.
Hol nyaralnak a családos celebek?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top