Sztárok

Liptai Claudia testén csámcsognak

Vita tárgya lett Liptai Claudia teste. Az egyik napilap lesi fotókat közölt Claudiáról fürdőzés közben, és sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a műsorvezető alakja bizony nem olyan, mint a róla készült Playboy fotókon. Ugyanakkor mások szerint Claudia retusálás nélkül is fantasztikusan fest.

Siófokon fürdőzött a Balatonban piros bikinijében Liptai Claudia – a pancsolásról lesi fotókat készített a Bors című napilap. A képeket látva a különböző internetes fórumokon, magazinokban azonnal megindultak a viták Claudia testét illetően. A vita pedig napjainkban is tart, sőt, egyre hevesebb.

Az egyik tábor szerint Claudia alakja, noha való igaz, hogy nagyon lefogyott az utóbbi időben, köszönőviszonyban sincs a Playboyban retusáltan megjelent profi képekhez képest. 

Mások szerint azonban Liptai nagyon jó formában van, teltkarcsú alakja kifejezetten erotikus és hétköznapi valójában is ingerlő. 

 

Liptai Claudia testén csámcsognak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top