Sztárok

Új arca van a lesavazott szépségnek – durva fotó

Ha nem is olyan szép, mint egykor volt, de visszakapta az emberi vonásait Katie Piper. A szőke szépséget két évvel ezelőtt féltékeny barátja kénsavval arcon locsolta.

Katie Piper élete 2008 márciusában vett tragikus fordulatot. A szép, modellkedésből és tévés szereplésekből élő huszonhat éves lányt féltékeny kedvese, David Lynch által felbérelt támadó arcon locsolta tömény kénsavval. A férfi képtelen volt elviselni, hogy Katie elhagyta és örökre el akarta csúfítani. Tette sajnos sikerült, Katie arcát szétmarta a sav, egyik szemére pedig megvakult. A lány az elmúlt két esztendőben tucatnyi fájdalmas plasztikai beavatkozáson esett át, hogy vonásait helyreállítsák. Katie soha nem lesz már olyan, mint előtte volt, de a róla készült legfrissebb fotók tanúsága szerint emberi vonásait legalább visszakapta. A lánynak minden nap hosszú órákra egy speciális maszkot kell viselnie. Katie nemzeti hős lett Nagy Britanniában, tragédiája hűen példázza, hogy még a legszörnyűbb pokolból is újra lehet kezdeni…

Új arca van a lesavazott szépségnek - durva fotó
Új arca van a lesavazott szépségnek - durva fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top