Sztárok

Súlyos baleset érte Lang Györgyit!

Több helyen eltörte a lábát Lang Györgyi, de nem hajlandó megműttetni magát. Az énekesnő az orvosok szerint nagy kockázatot vállal.

Életveszélyben Lang Györgyi!A Pa-Dö-Dő énekesnője egy belvárosi szalonban szenvedett balesetet. Györgyi évek óta jár oda, a begyakorolt mozdulatoknak köszönhetően eddig mindig sikerült gond nélkül átülnie a tolókocsiból a fejmosó székbe – írta meg a Bors. Szerdán azonban rosszul sültek el a dolgok. Györgyinek Falusi Mariann segített átlendülni, ám közben a bal lába összecsuklott, barátnője pedig nem tudta megtartani a testét. Györgyi a földre rogyott, lábát térdtől lefelé maga alá gyűrte. Györgyi a betegsége miatt alig érzett fájdalmat.
A röntgenezés után kiderült, hogy eltört a sípcsontja és a szárkapocscsontja, az egyik keresztben, a másik hosszában, a talpcsontja pedig több helyen.

Műteni akarták, de Györgyi nem engedte. Az orvosok szerint az énekesnő nagy kockázatot vállal, hogy nem működik együtt az orvosokkal, ráadásul folyamatosan jár fellépni is, a koncertek helyszínére mentő viszi és hozza el. Hiába nem érez fájdalmat, ha a már törött testrészeire újra ráesik, komoly problémái lehetnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top