Sztárok

Meleg? Béranya szült Cristiano Ronaldónak?

Világszenzációt keltett, hogy a portugál fociász, Cristiano Ronaldo a honlapján elismerte: apa lett. A sztár nem nevezte meg gyermeke anyját, így megindultak a vadabbnál vadabb találgatások. Egyesek szerint Ronaldo egykori szeretője, más lapok szerint egy prostituált, míg megint mások béranyára gyanakodnak.

Béranya szült Cristiano Ronaldonal?Fura körülmények között lett apa Cristiano Ronaldo. A huszonöt esztendős focisztár, akit a világ egyik legkívánatosabb férfijának tartanak, és gyakorlatilag bármelyik nőt megkaphatná a földkerekségen, egyszer csak váratlanul bejelentette, hogy egy kisfiú apja lett a közelmúltban. A sztár a gyerek anyjának nevét nem volt hajlandó elárulni, hiszen állítása szerint a nő nem akar a médiában szerepelni. Ronaldo még annyit közölt, hogy a kisfiút támogatja a jövőben.

Ronaldo részéről naivitás volt azt hinni, hogy azért, mert szépen kéri, a lapok nem szállnak rá azonnal a sztorira, és nem akarják megtudni a baba édesanyjának nevét. Tény, hogy nincs könnyű dolguk, hiszen Ronaldo pár hónapnál tovább még életében nem járt senkivel. Intim viszony fűzte Kim Kardashian és Paris Hilton örökösnőkhöz, valamint Imogen Thomas valóságshow-sztárhoz és Marija Sarapova teniszezőnőhöz.

Mivel ezek a híres nők nem voltak terhesek a közelmúltban, kérdés, hogy ki a baba anyja. Egyes lapok szerint egy prostituált, míg más újságok arra gyanakodnak, hogy Ricky Martin után Cristianónak is béranya hordta ki a fiát. A brit Daily Mail című lap szerint ha valóban így történt, hogy a látványos nőügyek ellenére Ronaldo is a saját neméhez vonzódik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top