Sztárok

Liptai gyászruhában a Mokkában

Liptai Claudia ma reggel tért vissza a Mokkába szerelme, Daróczi Dávid halála után. A vörös hajú műsorvezetőn láthatóan nyomot hagyott a tragédia, megviselt arccal, fekete ruhában vezette a reggeli műsort. A hajdani felszabadult viháncolásnak nyoma sem volt.

A gyász színében, tiszta feketében, szinte sminktelenül vezette a reggeli Mokkát Liptai Claudia. A TV2 sztárja ma reggel tért vissza első ízben a képernyőre szerelme, Daróczi Dávid öngyilkossága óta. A vörös hajú műsorvezető le sem tagadhatta volna, hogy milyen tragédia érte, hiszen korábbi csipkelődős, erősen túlfűtött humora tovatűnt, szinte megilletődötten, de mindenképpen profizmussal kezelte a helyzetet, még ha a szemében egyértelműen ott lapult is a szomorúság. Műsorvezetőtársa, Kárász Róbert láthatóan segítette, támogatta, de kettejük korábbi bájos évődése ezúttal elmaradt, ahogyan Claudia önfeledt kacaja is. Igaz, nem is lett volna túl ízléses vagy őszinte. 

A színésznő-műsorvezető néhány hete elkezdte a forgatást a Jóban Rosszban stúdiójában, jövő hétfőtől pedig a Mokka műsorvezetőjeként is munkába áll.

– Claudia példás kitartással és erővel viselte ezt a nehéz időszakot. Örülünk annak, hogy újra a stúdióban köszönthetjük – nyilatkozta György Bence, a TV2 Aktuális műsorainak vezető szerkesztője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top