Sztárok

Ki akar szexelni Delhusa Gjonnal?

Már hirdeti Delhusa Gjon új műsorát az RTL Klub. Gjoni Benkő Dánieltől veszi át a stafétát, és asszonyt keres magának. Közben persze kiélvezi a nőkeresés minden örömét.

Nőket keres az RTL Klub Delhusa Gjonnak. A meglehetősen viharos magánéletű zenész már jó ideje szerelem nélkül él, és a tévéképernyőn kívánja megtalálta a nagy Őt. Persze, ha csak egy dögös nő akad a horgára, akivel kellemesen elidőzhet, az ellen sincs kifogása.

Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám be kellett látniuk, hogy kapcsolatuknak vége. A páros úgy döntött, hogy megadják egymásnak a lehetőséget, hogy újra megtalálják a szerelmet. Delhusa, aki Sai Baba eszméit követi, a nehezen meghozott döntés után elvonult, hogy lelkileg is felkészüljön a változásra. Szíve nyitott, és várja a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezését. A szenvedélyes dalnok életük legnagyobb élményét szeretné adni a kiválasztottaknak, és megmutatni, hogy milyen az élet egy igazi férfi oldalán. Sir Delhusa Gjon, az énekes-zeneszerző igyekszik tabuk nélkül, személyisége minden árnyalatát megmutatni, és bízik benne, hogy a műsor keretében sikerül társra találnia.

– Hiszek a lélek erejében és a sorsban. Hosszú évek óta vágyom az igazi társra, a mindent elsöprő szerelemre. Idáig vártam rá, de most kézbe veszem a saját sorsom és én keresem meg a nagy Őt. Tudom, hogy valahol létezel, csak rád kell találnom! Várom a leveled, hátha te leszel az igazi… – mondta lelkesen Delhusa Gjon. 

Most már csak az a kérdés, ki akar hozzámenni, vagy csak szenvedélyes viszonyba bonyolódni Gjonival? 

Ez a test megér egy estet?
Ez a test megér egy estet?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top