Sztárok

Mellbimbót és popsit villantott Tóth Gabi-fotó

Tóth Gabi, Terecskei Rita, Ganxsta Zolee és az Irigy hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Papp Feri nem kis feladatra vállalkozott a hétvégén. A hazai hírességek bikát "szelídíteni" érkeztek Jack bácsi házához az idei Harley Fesztiválon. A buli sztárja Tóth Gabi volt, aki álló mellbimbóját és popsiját is megmutatta a közönségnek.

Bár Jack bácsi bikája nem rohangált és rúgott, azért nehéz feladata volt Tóth Gabinak, Terecskei Ritának és Papp Ferinek, amikor a pörgő-forgó állat hátán próbáltak maradni. Sipos Tomi még egy kis extra nehezítést is kapott, mert Ganxsta Zolee vette kezelésbe a gyorsaságot szabályozó gombot. Talán ezért sem sikerült az Irigy Hónaljmirigy tagjának túl sokáig a bika hátán maradni.

Kis híján még a műbika is életre kelt Tóth Gabitól, az énekesnő ugyanis igencsak lenge öltözetben érkezett az eseményre. Az énekesnő formás, kis popsija szinte teljesen kilógott farmer forrónadrágjából, atlétája alá pedig nem vett melltartót. Az énekesnő álló mellbimbói szinte átdöfték szűk topját. Nem csoda, hogy Gaxsta Zolee-ék nem tudtak hova nézni… 

Mellbimbót és popsit villantott Tóth Gabi-fotó

 

Mellbimbót és popsit villantott Tóth Gabi-fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top