Sztárok

Zabigyereke született a világsztárnak

Törvénytelen gyereke fogant Tiger Woodsnak – állítja egy dokumentumfilmes. A sportoló állítólag milliókat fizetett, hogy eltussolja a botrányt.

 Zabigyereke született a világsztárnakTiger Woodsnak van egy harmadik gyermeke is – állítja egy dokumentumfilmes. A Channel 4 csatornán vetített dokumentumfilm szerint a golfozó 2002 és 2003 között folytatott viszonyt egy Theresa Rogers nevű nővel, akitől 2003-ban egy kislánya született. Az asszony állítólag megkereste Woodsot, hogy közölje, terhes, de a sportoló elhajtotta, mondván, nem tőle van a gyerek. Miután a kislány megszületett, Woodsot apasági vizsgálatra kényszerítették, amelynek során kiderült, hogy ő az apa. A sportoló állítólag kétmillió fontot fizetett a kislány édesanyjának, hogy megvásárolja a hallgatását, és egy újságíró segítségével eltussolták a botrányt.

Woods ugyanis akkoriban még kínosan ügyelt arra, hogy nevét ne szennyezze be semmilyen botrány. A sportoló, akinek két gyermeke született válófélben lévő feleségétől, Elin Nordegrentől, azóta alaposan lebukott: bevallottan legalább tizenhárom nővel, köztük egy pornósztárral volt viszonya a házassága alatt.

A törvényen kívül született kisbaba tulajdonképpen csupán egy újabb fejezet a golfozó botránykrónikájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top