Sztárok

Pornószínészek gyilkoltak

Szex-kellékkel támadt társaira egy kirúgott pornószínész Kaliforniában, eközben Franciaországban egy pornószínésznőt tartóztattak le, mert megölt az örökségért egy idősebb producert.

Kedden késő este Los Angelesben a környezetében lévőkre támadt egy filmes kellékként használt nádvágókésszerű fegyverrel a 30 éves Stephen Hills. Tettét azután követte el, miután megtudta, hogy a stúdió, ahol dolgozik nem tart igényt többé szolgálataira, sőt a filmgyárból is ki kell költöznie, ahol hónapok óta lakott. A megélhetését és szállását elvesztő pornós a filmstúdió összesen három alkalmazottját vagdosta véresre, egyet halálosan. Ezután autóba ült és megszökött a rendőrség elől.  

Franciaországban pedig őrizettbe vettek egy fiatal pornószínésznőt, aki vélhetőleg meggyilkolta, Alain Leleu 63 éves producert. A férfi végrendeletében a nőt nevezte meg örökösének – értesült a L’Express című hetilap.
A kulturális eseményeket és cirkuszfesztivált rendező Leleu holttestét februárban találták meg saját autója csomagtartójában. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top