Sztárok

Charlie Sheen égeti magát – exnejének könyörög

Charlie Sheen alaposan kihasználja a bebörtönzése előtti néhány napot. A színész volt feleségével, Denise Richardsszal és két közös lányukkal ellátogatott Disneylandbe. A sztár most esdekel exnejének, hogy rendezzék a kapcsolatukat.

Charlie Sheennek június 7-én kell bevonulnia a börtönbe, hogy letöltse harmincnapos büntetését felesége, Brooke Mueller bántalmazásáért. A színész karácsonykor támadt rá ikerfiai anyjára, akinek a torkához állítólag kést is szorított. Később kiderült: a csinos asszonyka sem él éppen mintaéletet, hiszen nem sokkal az incidens után elvonókúrára ment, a kokainfüggőségét kezelték.

Sheen mindenesetre fogadkozik, hogy megváltozik. Hogy ezt alátámassza, mintaapát játszik: Disneylandbe látogatott volt feleségével, Denise Richardsszal és két közös lányukkal, Sammel és Lolával. Sheen állítólag könyörög exnejének, hogy rendezzék a kapcsolatukat, sőt egyes források szerint Charlie még mindig szerelmes a gyönyörű volt nejébe. Denise-t mindenesetre hidegen hagyja Charlie könyörgése. A színésznő állítólag gyűlöli egykori férjét, aki a kapcsolatuk alatt több ízben is összeverte.

Talán a börtön jót tesz Charlie-nak, és rádöbben, hogy az asszony nem verve jó. 

Charlie Sheen égeti magát - exnejének könyörög

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top