nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nem hajlandó megválni nevelt lányától

Nem hajlandó megválni nevelt lányától

Egy amerikai internetes portál szerint Sandra Bullock elindította a válást, de nevelt lányáról nem akar lemondani, ezért még hűtlen férjével is találkozott.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Május 23-án titokban találkozott Sandra Bullock és hűtlen férje, Jesse James. A nő egy luxusszállodában volt hajlandó ismét beszélni urával, de csakis azért, hogy végre magához ölelhesse a férfi előző házasságából született gyermekét, Sunnyt. „Sandra nagyon ragaszkodik a kislányhoz, sok ajándékot vett neki a mostani találkozáskor is, és minden követ megmozgat, hogy vele lehessen” – mondta egy bennfentes. A színésznő azt szeretné, ha a váláskor nem veszítené el a jogot arra, hogy továbbra is lássa a kislányt, habár vér szerint semmilyen viszony nem fűzi hozzá. A jelek szerint olyannyira fontos neki a kislány, hogy cserébe még egyezkedni is hajlandó azzal a férfival, aki többször megcsalta őt.

Sandra és Jesse James gyerekei: Chandler, Sunny és Jesse Jr.
Sandra és Jesse James gyerekei: Chandler, Sunny és Jesse Jr.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon