Sztárok

Szívtelensége tönkreteszi Kamarás Ivánt?

Ma temetik el Kamarás Iván kisfiának, Zalánnak az édesanyját, a modell Lendvai Katit. Könnyen lehet, hogy a külföldön tartózkodó színész a temetésre sem megy el.

Szívtelensége tönkreteszi Kamarás Ivánt? Kamarás Iván valószínűleg nem lesz ott hajdani kedvese, kisfia, Zalán édesanyjának a temetésén ma – tudta meg a Bors című napilap. Az újság információi szerint a színész és a néhai Lendvai Katalin családja komoly tárgyalásokat folytat, hogy mi legyen a Tormásnak becézett kisfiú sorsa. A gyerek jelenleg elhunyt édesanyja ikertestvérénél van. Színészi berkekben azt beszélik, hogy Kamarás anyagilag mindenképpen támogatja a fiúcskát, de nem veszi magához, tovább építi karrierjét a tengerentúlon. Egyébként a gyerek jóformán nem is ismeri, semmilyen módon nem kötődik a színészhez, aki csupán a bíróságon, a DNS-teszt után ismerte el, hogy a megszólalásig rá hasonlító fiú az ő húsa és vére. Nem tudni, hogy mi lesz végül a roppant szomorú történet vége, az azonban bizonyos, hogy Kamarás jó hírének nagyon árthat az egész hercehurca. Talán jobb is, ha Amerikában próbál boldogulni, hiszen egészen bizonyos, hogy a kisfia körül kialakult botrány miatt sok rajongója elfordul tőle. Igaz, Kamarásnak nem a nép haragjával, hanem mindössze egyetlen emberrel kell majd elszámolnia: a fiával, ha megnő, és megkérdezi majd tőle, hogy miért hagyta el.  A sors fintora, hogy a színész legutóbbi filmjében, az Igazából apában egy lányáért foggal-körömmel küzdő apát alakít. Kár, hogy nem az élet írta azt a forgatókönyvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top