Sztárok

Kitálalt Sandra Bullock férje

Egy televíziós műsorban interjút adott Sandra Bullock válófélben lévő férje, Jesse James. A csalfa férfi elmondta, hogy nem akarja elveszíteni feleségét, és jó oka van arra, amiért megcsalta.
Jesse James könnyes szemmel vallott házasságáról Sandra Bullockkal egy televíziós műsorban. A csalfa autószerelő elmondta: azért lépett több ízben is félre, mert kiskora óta súlyos önértékelési zavarokkal küzd. A szeretőitől megerősítést várt.
„Apám gyakran véresre vert… Mindig elmondta, hogy egy senki vagyok. Ez annyira megmaradt bennem, hogy azóta is állandóan bizonyítani akarok. A kapcsolataimban is mindig a megerősítést kerestem. Sajnos hiába volt olyan gyönyörű, értékes és tehetséges feleségem, mint Sandra, én mellette is bizonyítani akartam magamnak. Hibákat követtem el, amiket nagyon bánok. Szeretném, ha a feleségem visszajönne hozzám. Nagyon szeretem Sandrát, mindig is csak őt szerettem – mondta el Jesse, aki hevesen tagadta, hogy szélsőséges nézeteket vallana. – Már azt is rám fogták, hogy náci vagyok. Ez már nem vicces. Elkövettem hibákat, az tény, de nem ekkorát” – tette hozzá Jesse James. 
 
Kitálalt Sandra Bullock férje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top