Sztárok

Stohl megfizeti áldozatait?

Megúszhatja a börtönbüntetést Stohl András. A színész-műsorvezetőnek állítólag mindössze annyi a dolga, hogy vállal egy csoportos leszoktatókúrát a kábítószerről, és anyagilag megegyezik balesete sérültjeivel.
Szorult helyzetében minden bizonnyal előremenekül Stohl András – tudta meg a Bors című napilap. A színésznek a jogi képviselője minden valószínűség szerint azt tanácsolta, hogy jelentkezzen ismét elterelésre, vagyis vegyen részt egy kúrán, amelyen pszichológus ébreszti rá a drogfogyasztás veszélyeire. Ha a terápiát még a büntetőeljárás során elkezdi, a kábítószerrel való visszaélés miatt indult eljárást beszüntetik. 
Így marad az ittas vezetés, az okozott károk, de ezt is megúszhatja a színész-műsorvezető, ha ügyvédje pénzzel meg tud állapodni a sérültekkel.
Persze mindaz még kérdéses, hogy ha meg is ússza az egészet Stohl, mi lesz a karrierjével, az életével, a megítélésével. 
Vajon enyhül annyira a nép haragja, hogy visszatérjen a csúcsra valaha is?
 
Stohl lefizeti áldozatait?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top