Sztárok

Orvos fogyasztotta le a magyar sorozatsztárt

Fél évvel kisfia születése után visszatért a képernyőre – méghozzá bomba formában – a Barátok közt sztárja, Mérai Katalin. Sok néző fordul tanácsért Katához, hogy mondja el, hogyan fogyott le rövid idő alatt. A bájos, jó alakú anyuka a Nők Lapja Cafénak elárulta gyors fogyása titkát.
Orvos fogyasztotta le a magyar sorozatsztártMérai Kata csinosabb, mint valaha. A Barátok közt színésznője rekordsebességgel szerezte vissza formás alakját kisfia, Bálint születése után. Kata maga is megpróbálkozott különböző módszerekkel, de végül szakember, egy orvos segítségét kérte.
– Bálintot nyolc hónapra szültem, vagyis az utolsó, a női alak szempontjából legkritikusabb időszak nekem kimaradt. Azt szokták mondani, hogy a nők az utolsó, kilencedik hónapban híznak a legtöbbet. Nekem – úgymond – szerencsém volt – kezdte Mérai Kata.
– Mivel viszonylag hamar, fél év után visszajöttem forgatni a sorozatba, pontosan tudtam, hogy sokáig nem vacakolhatok a felesleges kilókkal, le kell fogynom. Orvoshoz fordultam, aki összeállított nekem egy étrendet, és tanácsokat adott, mit és mennyit sportoljak, hogyan étkezzem. Naponta ötször eszem keveset, és odafigyelek arra, hogy mi kerül az asztalra. A húst krumplival biztosan hanyagolom. Sok olyan tápanyagot veszek magamhoz, például zabkorpát, ami segíti az emésztést, ezenkívül a különböző piros gyümölcsök – például szeder, eper vagy ribizli – gyakran kerülnek az asztalra – mesélte a színésznő, aki már alig várja, hogy végre igazán jó idő legyen, mert akkor hódolhat egyik kedvenc sportjának is.
– Elhatároztam, hogy biciklivel járok majd dolgozni, mert az nemcsak egészségesebb, de jót tesz az alakomnak is – tette hozzá a színésznő, akinek arról is határozott véleménye van, hogy egy nő mikor menjen vissza dolgozni.
– Sokan megkérdik tőlem, hogy Bálint nem sínylette-e meg, hogy hamar visszamentem dolgozni. Bevallom: egyáltalán nem. Én jobban szenvedtem, amikor először otthagytam, mint ő. Teljesen jól elvan az apukájával. Most pedig, hogy kicsit nagyobb lett, egy hétig a nagyszülőknél nyaral, akik már régen kérleltek minket, hadd legyenek náluk Bálint, és bevallom, nekünk az apukájával jobban hiányzik a gyerek, mint mi neki – mesélte nevetve Kata.
– Össze is néztünk a párommal, hogy túl nagy csönd van a lakásban. Egyébként meg nincs mit csinálni, ez annyira szokatlan, hogy nem is tudunk vele mit kezdeni…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top