Sztárok

Milyen egy okos szőke szexbomba pasijának lenni? Most megtudhatod!

Völgyesi Gabi szexi kisugárzása sokakat rabul ejt, de talán kevesen tudják, hogy az ő szíve hosszú évek óta foglalt.

Gabi párja a Unique együttes zeneszerző-billentyűse, Kovacsics Ádám, aki – bár a színpadon megbújik az énekesnő mögött – a privát életben egyenrangú társként áll mellette. Kapcsolatuk már 13 éve tart.
Ádám éppen énekesnőt keresett az együttesébe, és zenésztársa, Zsolt elhívta Gabit egy házibuliba, ahol megmutatták neki a készülő dalokat. A lány már akkor is meglehetősen öntudatos volt, így a fiúk tudtára adta, hogy a zene nem teljesen nyerte el a tetszését. Abba azért belement, hogy közösen készítsenek néhány felvételt. Egyre többet találkozott Ádámmal, eleinte az éneklések miatt, majd később az éneklések helyett is…

 Milyen egy okos szőke szexbomba pasijának lenni? Most megtudhatod!

„Mivel egy környéken laktunk, látásból már ismertem, de köszönő viszonyban nem voltunk, csak párszor utaztunk ugyanazon a trolibuszon – emlékezett vissza azokra az időkre Ádám. – Gabi egyébként nem emlékszik ezekre a »közös« utazásokra. Nekem már akkor megtetszett, anélkül, hogy bármit is tudtam volna róla, de azt gondoltam, maximum csak haverként jöhetnék szóba nála.”

 Milyen egy okos szőke szexbomba pasijának lenni? Most megtudhatod!Eleinte – talán emiatt is – nem volt kezdeményező, sőt inkább úgy tett, mintha nem is érdekelné a lány szépsége. Ez, mint utólag kiderült, pont jól sült el: Gabit éppen ezért kezdte el először idegesíteni, majd később érdekelni a visszafogott srác. Eleinte csak telefonon kommunikáltak, majd a személyes találkozások során hamar kiderült, hogy több lesz köztük egyszerű munkakapcsolatnál.
Persze felvetődhet a kérdés, hogy nem unják-e egymás közelségét, ha az otthonukon kívül a munkahelyül szolgáló színpadon is együtt kell lenniük. „Általában különválasztjuk a magánéletet a munkától, pontosabban ez automatikusan működik nálunk – vallja Ádám. – A színpadon, médiaszerepléseken inkább munkatársak vagyunk. Amikor viszont fellépésekre megyünk, jó dolog, hogy együtt vagyunk, így sokkal kevésbé tűnik munkának, nyűgnek a sok utazás.”

Gabiért már a zenekar indulásakor megvesztek a férfiak, de Ádám szerint a féltékenység mégsem uralkodott el a kapcsolatukon. Már a kezdetektől megtanulták a helyén kezelni a közönségből érkező reakciókat. „Egyéb helyzetekben egészséges féltékenység, azt gondolom, mindkettőnkben van” – árulja el a zenész.

Unique: Hiszed vagy sem

Külső szemlélőként az énekesnő határozott, céltudatos embernek tűnik, akinek nem lehet ellentmondani. Kedvese így jellemzi: „Nyitott, vitaképes embernek tartom, aki általában pozitívan gondolkozik, és nagyon céltudatosan végig tudja vinni, amit eltervezett, viszont hirtelen hangulatváltozásokra képes, ami nem minden esetben jó.”

Völgyesi Gabi a popzenei színpadok mellett a tárgyalótermekben és az ügyvédi irodában is maximálisan helyt tud állni. Adódik a kérdés, vajon a párját is érdekli-e a paragrafusok világa.
„Már az egyetem alatt fertőzgetett a jogi témájú kérdésekkel, amelyek valamelyest érdekelnek, de őt nyilván sokkal mélyebben foglalkoztatják – árulta el Ádám. – Most, hogy már ügyvédjelölt, ha konkrét ügyeket ugyan nem is beszélhet meg velem, mert ügyvédi titkot sértene, de általános kérdésekben előfordul, hogy megkérdezi a véleményemet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top