Sztárok

Kihez kerül Kamarás árván maradt fia?

Egyelőre tisztázatlan Kamarás Iván kisfiának, Tormásnak a sorsa. A kisfiú édesanyja, Lendvai Katalin ugyanis tragikusan fiatalon, a napokban elhunyt, édesapjával, a színművész Kamarás Ivánnal pedig nem volt igazán meghitt kapcsolata a gyereknek.
Sanyarú gyermekkor jutott osztályrészül a kis Tormásnak. A kisfiút évekig egyedül nevelte modell édesanyja, Lendvai Katalin, apukáját sokáig nem ismerte. Pedig nem akárki a kis Tormás papája: Kamarás Iván színművész! A sztár és Katalin hosszú évekig elkeseredett harcot vívtak egymással a bíróságon, végül Katalin DNS-vizsgálattal bizonyította be, hogy a kisfiú Kamarásé. Igaz, nem is nagyon lehetett tagadni, hiszen a nagy kék szemű, hullámos hajú, nagyon szép gyerek szinte a megszólalásig hasonlít híres édesapjára. 
Tormás most egyedül maradt, imádott édesanyját ugyanis tragikusan fiatalon elvitte a halálos kór. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a gyerek sorsa. Tormás most a nagynénjénél van, de tisztázatlan, hogy Kamarás magához veszi-e, vagy csupán anyagi támogatását ajánlja fel a fiúcskának. A gyerek ügyében majd a család és a gyámügyi hivatal dönt, egy azonban bizonyos: a gyereknek Kamarással az elmúlt esztendőkben nem alakult ki szoros kapcsolata. 
 
Kihez kerül Kamarás árván maradt fia?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top