Sztárok

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Az anyaság nincs korhoz kötve – vallják a hírességek. Az elmúlt esztendőkben számos világhírű nő vállalt gyermeket a negyedik ikszen túl, és egyáltalán nem bánták meg, hogy először karrierjükben teljesedtek ki. Ezek a sztárok példaként állhatnak bármelyik negyvenes nő előtt, hogy soha nem késő átélni az anyaság csodálatos érzését, és nem szabad feladni a családalapításról szőtt álmokat.
Yummy Mummy – így hívják kedvesen az amerikaiak azokat az édesanyákat, akik odafigyeltek magukra a gyermekvárás alatt, és megőrizték szépségüket, alakjuk vonalát és kisugárzásukat. Tévhit, hogy csak azok a nők nyerik vissza hamar a formájukat, akik egészen fiatalon, huszonévesen szülnek.  A magyarul gusztusos mamát jelentő kifejezés ugyanis tökéletesen ráillik az alábbi hírességekre, pedig mind negyven év felett vállaltak babát, ráadásul sokuknak súlyos magánéleti nehézségekkel is szembe kellett nézniük kismamaként. Érdemes ellesni, ők hogyan csinálják!
A latin-amerikai, dús keblű señorita, Salma Hayek negyvenegy esztendős volt, amikor kislánya, Valentina világra jött. A színésznő hosszú évekig küzdött azért, hogy megvesse a lábát Hollywoodban, és bebizonyítsa: nemcsak a szőke, kék szemű, vékony nőknek van helyük a filmvásznon, hanem a telt, fekete hajú, egzotikus külsejű szépségeknek is. Salma küzdött a sikerért, dolgozott, kilincselt a rendezőknél, közben különböző férfiakkal járt pár évig, a családalapítás sokáig nem szerepelt a tervei között. Aztán úgy érezte, egyre hangosabban ketyeg a biológiai órája, és végül két és fél éve egy francia milliárdos üzletembertől, François-Henri Pinault-tól megszületett a lánya. Salma ma is irigylésre méltó formában van, pedig a terhessége alatt jócskán felszedett magára. A színésznő szerint visszanyert gyönyörű alakjának titka az, hogy sokáig szoptatta Valentinát, és emiatt fogyott le.
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Halle Berry Salma Hayekhez hasonlóan negyvenegy éves volt, amikor tündéri kislánya, Nahla a világra jött két éve. A szép színésznő túl volt már két sikertelen házasságon – egyik férje ütötte-verte, a másik folyamatosan megcsalta –, amikor egy Versace-reklámfilm forgatásán beleszeretett Gabriel Aubry kanadai modellbe. Berry úgy érezte: nem vár tovább, ettől a férfitól gyereket akar.
Egy nő életében a férfiak jöhetnek-mehetnek, de az anyaság érzése állandó és semmihez sem fogható. Amikor Nahla megszületett, jöttem rá arra, hogy előtte még nem szerettem igazán senkit sem, és nem is fogok senkit sem úgy szeretni” – mondta a színésznő, aki a közelmúltban egyedülálló édesanya lett, hiszen szakítottak szerelmével. Persze nem valószínű, hogy Berry sokáig egyedül marad, hiszen fantasztikusan néz ki, amit saját bevallása szerint a sok zöldségnek és a jógának köszönhet.
Sok-sok relaxáció, jóga és zöldség-gyümölcsez a titka a testi-lelki egészségemnek” – mondta a gyönyörű mama.
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Kim Basinger a nyolcvanas-kilencvenes évek első számú bombázója volt, akit minden férfi meg akart szerezni, de birtokolni már kevesen tudtak. Kim a Fogd a nőt, és fuss forgatásán szeretett bele a szívtipró Alec Baldwinba, és ezzel megpecsételődött a sorsa, a férfinak adta a testét, a lelkét, a szerelmét, de a színész vajmi kevés jóval viszonozta ezt. Kim negyvenegy éves volt, amikor lányuk, Ireland világra jött, de Baldwint az apaság érzése sem szelídítette meg. Folyamatosan ivott, és ütötte-verte gyönyörű feleségét. Botrányosan váltak el, a kislány felügyeleti jogáért hosszú évekig pereskedtek. Kim a széltől is óvta a lányát, próbálta a rivaldafénytől és a botrányoktól távol tartani, a napokban jelent meg először az immár tizennégy éves Irelanddel egy partin.

A tini Ireland híres mamája mása, dacára annak, hogy Alec Baldwin egy híressé vált és nyilvánosságra hozott telefonbeszélgetésben ronda disznónak nevezte saját gyermekét. Mellesleg Basinger ötvenöt évesen sem panaszkodhat, ma is sok nő megirigyelhetné az alakját. Ennek titka a szépség szerint egy jó arckrém, sok ásványvíz, és heti háromszor spenótot kell enni.

Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Nicole Kidman nagyon sokat várt arra, hogy saját csemetéje szülessen. A gyönyörű ausztrál színésznő két magzatát veszítette el, amikor Tom Cruise felesége volt; a pár végső kétségbeesésében két gyermeket örökbe fogadott, Isabellát és Connort. Ám kapcsolatuk időközben megromlott, elváltak, és Kidman később hozzáment Keith Urban énekeshez. Végül Keithszel valósággá vált Kidman nagy álma: negyvenegy évesen megszületett a kis Sunday Rose.
A két vetélésem alatt a szívem szakadt meg. Azt hittem, már soha nem lehet gyermekem. Aztán jött Sunday, és olyan boldogságot éreztem, mint még soha” – mondta Kidman, akit sokan azzal vádolnak, hogy nem jó anya, hiszen a terhessége alatt végig fogyókúrázott, és állítólag állandóan figyeli a kislányát is, hogy elég szép és elég vékony-e. Nicole mindenesetre tagadja ezt, és kijelentette: alakját a sok futásnak és a cukorszegény életmódnak köszönheti.
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Sheryl Crow azon hírességek közé tartozik, akik alaposan megfizették a sok siker és gazdagság árát. A világhírű énekesnő ugyanis roppant nehéz időszakon van túl. Sokáig küzdött a rák ellen, de szerencsére kigyógyult a betegségből, majd hosszú évek után véget ért kapcsolata a legendás kerékpározóval, Lance Armstronggal. A sok rossz után azért egy igazán jó esemény is bekövetkezett, három éve egy kéthetes kisfiút adoptált, így boldog édesanyja immár Wyatt Crow-nak. Sheryl egy dalt is írt a fiúcskának, aki az énekesnő szerint az ő kis őrangyala.
Életem legboldogabb pillanata volt, amikor Wyattet magamhoz ölelhettem. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor megérintettem a kis puha bőrét. Fantasztikus érzés volt. Sokáig csak a karrierem érdekelt, semmi más. Túl sokáig vártam a szüléssel, aztán a betegségem miatt már nem vállalhattam gyermeket. Nagy szerencsém van, hogy Wyatt-tel kárpótolt engem az élet” – vallotta be az egyedülálló énekesnő, aki állítja: az úgynevezett líciumgyümölcs – vagy ismertebb nevén a gojibogyó – tartja őt formában, és őrzi meg az egészségét.
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Marcia Cross negyvennégy múlt, amikor ikerlányai, Eden és Savannah megszülettek. A Született feleségek vörös hajú színésznője sokáig kereste az igazi szerelmet, és végül egy bróker, Tom Mahoney személyében találta meg. Marcia nem bízta a véletlenre a gyerekkérdést, nem sokkal az esküvő után mesterséges megtermékenyítésen esett át. Akkor még nem tudhatta, milyen jól döntött, hogy hirtelen cselekedett, ugyanis nem sokkal az ikrek születése után rákot diagnosztizáltak a férjénél. Marcia nem omlott össze, hitt férje gyógyulásában, és szerencsére Mahoney egyre jobban van, szervezete jól reagált a kemoterápiára is. A tragédia ellenére Marcia emberfeletti erővel tartja magát, neveli a kicsiket, forgatja a Született feleségeket, és ápolja, segíti imádott férjét. Ráadásul az ötvenhez közeledve is gyönyörű nő. Vajon mi lehet a titka?
Egyszerű: sok vitamin és fokhagyma. Az utóbbi jó a rák ellen, és az örök fiatalság forrása is” – mondta a szépség, aki a vitaminok és a fokhagyma mellett még a sok játékra esküszik a gyerekekkel.
Eláruljuk a negyvenes sztármamák titkait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top