Sztárok

Halle Berryt tönkretették a pasik

Halle Berry úgy érzi: átok ül rajta. A gyönyörű színésznőt ugyanis kivétel nélkül minden férfi bántotta: vagy fizikailag, vagy lelkileg tette tönkre.

Halle Berryt tönkretették a pasikMegint szingli a világ egyik legjobb nőjének tartott Halle Berry. A színésznő hónapokkal ezelőtt csöndben, botrányoktól mentesen szakított kislánya, Nahla édesapjával, a modell Gabriel Aubrey-val. A férfi állítólag nem tudta tolerálni, hogy kedvese sokkal híresebb és gazdagabb nála, és zavarta, hogy Berry idősebb is.

Sajnos nem ez az első félresikerült kapcsolat Berry életében, a színésznő folyamatosan csalódik. Első férje David Justice baseballjátékos volt; a férfi rendszeresen verte, egy alkalommal úgy megpofozta Halle Berryt, hogy berepedt a színésznő dobhártyája. Nem járt jobban Eric Benét énekessel sem: a férfi fűvel-fával csalta, majd amikor Berry kidobta, a váláskor dollármilliókkal és ingatlanokkal rövidítette meg a színésznőt.

Halle most úgy érzi: többé senkivel sem akar járni.

„Engem tönkretettek a férfiak” – panaszkodott barátainak az Oscar-díjas, gyönyörű színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top