Sztárok

Nézze meg Beckhamné igazi mellét

Victoria Beckhamről régi paparazzofotó kering a neten, és ennek csöppet sem örül a világ leghíresebb focistafelesége. Beckhamné a képen ugyanis bikinifelső nélkül napozik, és látszik a melle, annak természetes valójában, még a műtétek előtt.

Victoria Beckham mellei napjainkban három gyermeke születése után is hetykén állnak. Ám maga Beckhamné is bevallotta a sokadik kérdésre, hogy keblei nem a természet ajándékai, hanem több alkalommal is kés alá feküdt a múltban. Azt, hogy Victoria hogyan festett a rengeteg beavatkozás előtt, eddig senki sem tudta. Ám kering a neten egy fotó, amely évekkel ezelőtt készült, és Victoria, valamint David látható rajta egy nyaralás alkalmával. A fotón a párról sugárzik a szerelem, de nem ez az, ami elsősorban feltűnik a nézőnek, hanem hogy Victoria nem visel bikinifelsőt, és jól láthatóak természetes mellei. A kép alapján elmondható, hogy Beckhamné keblei eredetileg nem álltak olyan hetykén, mint most, és nem voltak akkorák sem, de legalább természetes látványt nyújtottak. Ennek ellenére Victoria nagyon szégyelli ezt a fotót. 

 

Nézze meg Beckhamné igazi mellét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top