Sztárok

Jennifer Aniston arca öreg közelről

Jennifer Aniston Hawaiin forgatja legújabb, Adam Sandlerrel közös filmjét. A színésznő aprócska farmer forrónadrágban jelent meg a legutóbbi forgatási napon, de a jelenlévőknek sajnos nem a formás lábai szúrtak szemet, sokkal inkább az, hogy Aniston arcán smink nélkül mennyire látszik a kora.

Jennifer Aniston arca öreg közelrőlJennifer Aniston negyvenegy esztendős múlt, de a róla készült fotókon rendre fantasztikus formában van. Kollégája és állítólagos exfiúja, Gerard Butler nemes egyszerűséggel a legjobb lábú nőnek nevezte egy interjúban. Ám most kiderült: Aniston kora ellenére is irigylésre méltó külseje azért nagyban köszönhető a jó sminkmestereknek és a számítógépes technikáknak is. A színésznőről Hawaiin készült legfrissebb fotókon ugyanis smink nélkül, természetes valójában látható, és annak ellenére, hogy való igaz: Anistonnak szép lába és nagyon jó alakja van, de az arcán látszik, hogy elmúlt negyvenéves. Az egyik stábtag szerint nagy csalódás volt számára Jennifer közelről.

„Nagyon szép nő, és az is igaz, hogy elmúlt negyven, de közelről egyáltalán nem úgy fest, mint a róla készült fotókon” – mondta a stábtag.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top