Sztárok

A 10 legöregebb sztárapuka

Vajon ki lehet az 1. helyezettje annak a listának, amelyen a 61 évesen gyereket nemző Rod Stewart bácsi csak a 6.?

10. Mel Gibson

Hány évesen lett utoljára apuci? 54

A nyolcvanas években a bulvárlapok azon csámcsogtak, hogy a forgatásokon a fiatal akciósztár feszes farmerját zoknival tömték ki, mert állítólag nem domborított elég férfiasan. Az élet persze megint rácáfolt arra, hogy a méret volna a lényeg. Gibsonnak és feleségének, Robynnak hét gyereke született az elmúlt 30 évben. Aztán a színész összejött Okszana Grigorjeva orosz popsztárral, és tavaly novemberben, 54 évesen már a nyolcadik gyermekáldásnak örülhetett. Leendő kilencedik porontyának viszont nagy valószínűség szerint nem Okszana lesz a mamája: a furcsa pár néhány hete búcsút intett egymásnak.

Itt még együtt: Mel és Oksana
Itt még együtt: Mel és Okszana

 

Lucia október 30-án született
Lucia 2009. október 30-án született

 

9. Mick Jagger

Hány évesen lett utoljára apuci? 57

Hihetetlen, a Rolling Stones fenegyereke idén már 67 éves lesz! Szexuális vonzerejéről (még mindig) ódákat zengenek. És nem csak a csajok… A Hairből sokat idézett jelenet, amikor a lányos arcú  szőke pasi, Woof biztosítja vallatótisztjét, hogy ő heteró, de megjegyzi, hogy Mick Jaggert azért nem rúgná ki az ágyából. Arról, hogy Micket hány ezer nő rántotta az ágyába, nem szól a fáma. Csak arról, hogy négy nőtől hét gyermeke született, a legfiatalabb 57 éves korában.

A 10 legöregebb sztárapuka
 

8. Matthew Knowles

Hány évesen lett utoljára apuci? 58

Összeállításunkban ő a kakukktojás, aki „civil” volt, és csak világsztár lánya, Beyoncé révén vált ismertté mint menedzser apuka. Néhány hónapja aztán többet kezdtek el beszélni róla, mint a lányáról. Egy Alexsandra Wright nevű színésznő 18 hónapos viszonyuk után fiúgyermeknek adott életet, akinek bizony az 58 éves Matthew az apja. Tina, Knowles felesége már akkor beadta a válókeresetet, amikor a hölgy még csak terhes volt, de a hír már körbeszaladt a világban.

A 10 legöregebb sztárapuka

 

7. Makk Károly

Hány évesen lett utoljára apuci? 59

Ki ne ismerné a magyar film nagy öregjének klasszikussá vált rendezéseit? Ház a sziklák alatt, Szerelem, Macskajáték… Lehet, hogy ideje nem engedte, vagy nem volt megfelelő anyajelölt, mindenesetre az 1926-ban született rendező nem kapkodta el. Ő igazi késői apuka. 1983-ban született első gyermeke, Dömötör, majd két év múlva, 59 éves korában érkezett meg a lánya, Lili. Akkoriban, a nyolcvanas években Magyarországon nagy visszhangja volt a dolognak: híres idős pasi, 30-cal fiatalabb feleség, gyermekáldás… Az emberek néztek, mint a moziban. És persze irigyelték is a rendezőt.

Fotó: Sanoma Archív/Steindl Gabriella
Fotó: Sanoma-archívum/Steindl Gabriella

 

6. Rod Stewart

Hány évesen lett utoljára apuci? 61

A szexis skót származású rocksztár jelszava: öt nő, hét gyerek, egy limuzin. Nem várakozott sokáig, már 1964-ben, 19 évesen elkezdett gondoskodni utódról. Köztudott, hogy az öregedő pasik, köztük Rod szerint is az örök fiatalság receptje a rock and roll mellett a fiatal nő. 2005-ben az énekes már a 61. évét taposta, amikor a 34 éves nyakigláb, szőke modell, Penny Lancaster világra hozta Alastair Wallace-t, a sztár hetedik gyermekét.

A 10 legöregebb sztárapuka

5. Paul McCartney

Hány évesen lett utoljára apuci? 61

1967-ben Paul a When I’m Sixty-Four című Beatles-dalban azt jövendölte, hogy 64 éves korában – jaj, de szép lesz – három unokát lovagoltat majd a térdén. Hát egy picit tévedett. Hogy mit hozott a jövő? McCartney kétszeres nagypapa és apa volt, amikor 61 éves korában, 2003-ban lánya született feleségétől, Heather Millstől. Így aztán három év múlva a két unoka mellett a harmadik lovacskázó bébi a saját gyermeke lett…

A 10 legöregebb sztárapuka

 

4. Ujlaki Dénes

Hány évesen lett utoljára apuci? 63

A Katona József Színház művésze és 35 évvel fiatalabb kedvese nem terveztek kisbabát. Mégis lett, és nagyon örültek neki. 2008 novemberében, amikor Gáspár világra jött, a színész néhány napra volt 64. születésnapjától. Amúgy két felnőtt gyermeke is van, lánya 32, fia 22 éves. A művész úr nem érzi magát idősnek az apasághoz, bevallása szerint csak akkor morcos, amikor a cigarettájával a konyhába száműzi őt a barátnője.   

Fotó: Sanoma Archív/Steindl Gabriella
Fotó: Sanoma-archívum/Steindl Gabriella

 

3. Bárdy György

Hány évesen lett utoljára apuci? 64 

Intrikusok, csábítók és Jumurdzsák megformálója, a magyar színészvilág doyenje 64 éves korában jött rá, hogy valami hiányzik az életéből. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy előzőleg élete párja az értésére adta, hogy már elmúlt 30, és gyereket szeretne. Gyuri bácsi gyorsan elvette feleségül, és 1985-ben megszületett Anna nevű lánya. A színház, a női nem, a tenisz és a márkás szivarok rajongója idén 89 éves lesz. Ideje nagy részét otthon, a családjával tölti, és ha csak teheti, nevet, mert szerinte ez tartja fiatalon.  

Fotó: Sanoma Archív/Gálos Mihály Samu
Fotó: Sanoma-archívum/Gálos Mihály Samu

 

2. Clint Eastwood

Hány évesen lett utoljára apuci? 65

Sok ötvenes férfi szeretne úgy kinézni, mint Clint Eastwood. Most. 80 évesen. Sportos alak, egyenes tartás, no pocak. Amerikában úgy tartják, hogy legalább hét gyermeke van. Öt különböző nőtől. Ő vajon tudja, hogy mennyi? Annyi biztos, hogy a színész-rendező 65 éves volt, amikor 35 évvel fiatalabb felesége, Dina Ruiz életet adott a sorban eddig utolsó (ismert) gyermekének. Eastwood boldog öreg apa, de mint mondta, mélyen igazságtalan, hogy egy férfinak sokkal idősebb korában is születhet gyereke, mint egy nőnek.

A 10 legöregebb sztárapuka

 

De vajon ki az 1. helyezett?

Ki az, aki 66 éves korában nemzette 6. gyermekét? Megvan a tipp? Akkor katt ide! (Ha nincs, akkor is!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top