Sztárok

Rákóczi Feri és Abaházi Csaba búvárruhában, békatalpban tisztelgett a Hősök terén

A búvárruhás menetelésre persze jó okuk volt a Class FM műsorvezetőinek: Rákóczi Feri, a Morning Show műsorvezetője elveszítette a fogadást kollégájával, Abaházi Csabával szemben.

A rádiósok négy héttel ezelőtt nyilvánosan jelentették be, hogy fogyókúraharcba kezdenek a legújabb zsírégető étrenddel. Ugyan Feri 15 kg-ot leadott, mégis alulmaradt, így most betartva ígéretét, teljesítette büntetését, és teljes búvárfelszerelésben a Hősök terére vonult, hogy tisztelegjen kollégája zsírja előtt. Az egészen egyedülálló látványosságra a szakadó eső ellenére is rengeteg hallgató volt kíváncsi.

Tavaszi divat az esős napokra: Rákóczi Feri és Abaházi Csaba búvárruhában, békatalpban tisztelgett a Hősök terén

 

A korábban elvégzett profi mérlegelés során kiderült, hogy Csaba 99,2 kg, haskörmérete 111 cm, Feri 123,5 kg, haskörmérete pedig 125 cm. Az egy hónapos diéta után az eredmény magáért beszél. Abaházi 10,8 kg feleslegtől szabadult meg, Rákóczi Feri 15 kg-ot adott le. S bár Rákóczi több súlytól szabadult meg, az együttes szorzó alapján Csaba nyerte meg a versenyt, csapattársával, Sebestyén Balázzsal együtt.

Tavaszi divat az esős napokra: Rákóczi Feri és Abaházi Csaba búvárruhában, békatalpban tisztelgett a Hősök terén

 

„Én csak lelki támogatást nyújtottam Csabának, a nagyját ő vitte véghez. Nagyon örülök neki, hogy végigcsinálták, szerintem ezzel mind a ketten nyertek. Persze Ferinek ettől függetlenül teljesítenie kell a fogadást” – jegyezte meg Balázs.

„Szakadó esőben, teljes menetfelszerelésben, békatalpban, palackkal a hátamon körbejártam a teret, majd tisztelegtem Csaba 10,8 kg, bödönbe öntött zsírja előtt” – vázolta fel Feri a feladatát, amelyre rengetegen voltak kíváncsiak a szakadó eső ellenére is.

Tavaszi divat az esős napokra: Rákóczi Feri és Abaházi Csaba búvárruhában, békatalpban tisztelgett a Hősök terén

Abaházi Csaba pedig igazi fair ellenfél volt. „Ennek a versenynek két győztese van, hiszen hiába nyertem én, Feri is megszabadult mintegy 15 kg zsírtól, ami óriási szó. Mondhatnánk: mindketten legyőztük önmagunkat, itt nem is igazán egymás ellen harcoltunk. Ezért úgy döntöttem, »szolidárok« vele, és magam is felhúztam a búvárfelszerelést.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top