Sztárok

Aniston összemelegedett Gerard Butler anyjával

Gerard Butler édesanyja rajong a színésznőért.

Jennifer Anistont és Gerard Butlert közös filmjük, az Exférj újratöltve (The Bounty Hunter) sajtóútjának minden egyes bemutatóján összehozzák. Pedig a színésznő és a színész között állítólag nincs több munkakapcsolatból lett barátságnál. A két sztár sok időt tölt együtt, nemrég egy közös mexikói nyaraláson is rajtakapták őket! Egy dolog viszont biztos: Gerard Butler anyukája és Jennifer Aniston tényleg nagyon jóban vannak.

Aniston összemelegedett Gerard Butler anyjával

„Az anyukám a legnagyobb Aniston-rajongók közé tartozik – magyarázkodott a sajtónak Butler. – Az Exférj újratöltve New York-i premierje előtt már iszonyú izgatott volt, százszor a lelkemre kötötte, hogy mindenképpen vigyem magammal a bemutatóra, és ott rögtön szóba is elegyedett Jennel. Az a poén, hogy tényleg nagyon összebarátkoztak, és mivel az anyukám imád golfozni, már meg is egyeztek egy közös nagy versenyben. Sőt, az anyukám ahhoz is ragaszkodik, hogy Jen jöjjön el hozzánk Skóciába.”

Forrás: IC Press 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top