Sztárok

Sztárváltó: Majka – Hiába arcoskodnék

A hetente jelentkező beszélgetéssorozat vendége a valóságshow-hős ózdi vagány. Majka hiába tartja magát szerencsésnek, mégis kőkeményen megdolgozik a sikerekért.

– A valóságshow-k szereplői közül te vagy az egyetlen, aki a mai napig meg tudtad tartani a népszerűséget. A szerencsének, avagy kemény melónak köszönheted mindezt?

Mint mindenhez, ehhez is kell szerencse. Jó helyen kellett lenni jó helyen, de kőkeményen melóztunk, hogy elérjük, amit elértünk. A többiek talán elhitték, hogy minimális melóval is hosszan tudnak majd érvényesülni a média világában, aztán mikor rádöbbentek a valóságra, már késő volt. Az is lehet, hogy egyszerűen nem azzal próbálkoztak, amihez értettek, vagy ami jól állt nekik.

Párjával, Katicával Fotó: Sanoma Archív/press.tv2.hu
Párjával, Katicával
Fotó: Sanoma archív/press.tv2.hu

Mi van most az egykori ózdi rapperrel? Nagyon komoly lemezeladásokat hoztál a lemezeiddel, de egy ideje nem hallok tőled új dalokat.

Sztárváltó: Majka - Hiába arcoskodnék  Ha kíváncsi vagy arra, hogyan alakul a hétvégéd, olvasd el horoszkópunkat!
Hétvégi horoszkóp »

Készül az új album, egészen más hangulatú lesz, mint amit tőlem megszokhatott a közönség. Charlie egy-két nótáját próbáljuk most más köntösbe öltöztetni, és remélem, hogy ez is bejön majd azoknak, akik eddig szerették a dalaimat. Vannak fellépéseink, elvállalom a kötelező arcmutogatásokat is, mint a Mr. és Mrs. vagy a Hal a tortán, és ne felejtsük ki Pókermilliomost sem, amely a Viasaton megy. Jobban szeretek dolgozni, mint csak ülni a fenekemen.

Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma archív/Rozmanitz Gábor

Tudom, hogy nagy pókerjátékos vagy. Mikor fertőzött meg a kártyaszenvedély?

A kártya mindig jelen volt az életemben, de hat évvel ezelőtt ültem először pókerasztalhoz. A Pókerarcok című film inspirált. Rájöttem, hogy nagyon korrekt játékról van szó, amelyben nagyon nagyokat lehet hibázni is. Észjáték, de természetesen itt is nagyon sok múlik a szerencsén, mert nem mindegy, hogy milyen lapokat osztanak az embernek. Vannak nálam szerencsésebbek, akiknek általában kedvez a kártya. Nekem ebben is kőkeményen meg kell dolgoznom a győzelemért. 

Komolyan vesznek az ellenfeleid, vagy a sztárt látják benned, és hagynak nyerni?

Nincs olyan, hogy komolyan vesznek valakit. Rendszeres vendég vagyok egy helyen, ott ugyanúgy néznek rám, mint bárki másra. Hiába is arcoskodnék, úgyis a kártya dönt. Ha vidéken játszom, akkor az más, ott az első körökben még a sztárt látják bennem, de ahogy belemelegszünk a játékba, már én is csak egy leszek közülük.

A szerelemben mennyire vagy szerencsés?

Nagyon nagy szerencsém van a szerelemben, hiszen a világ legjobb nője a csajom! Összejöttünk, aztán egymásba szerettünk, Katicáért kivételesen nem kellett sokat küzdenem. Nagyon egymásra hangolódtunk. Most például elmentünk, és megnéztük a Tutanhamon kincse kiállítást, mert Katica rajong az egyiptomi kultúráért. Engem is foglalkoztat ez a világ, nekem például egy szkarabeusz a szerencseamulettem. Érdekes ez, mert voltam már Egyiptomban, de ott elsősorban a búvárkodás kötött le, ezért is volt jó, hogy itt legalább megnézhettük ezt a kiállítást.

Szoktál még találkozni a villabeli társaiddal?

Nem igazán tartom velük a kapcsolatot, megvannak ennek a különböző okai. Van olyan, aki megirigyelte a sikereimet, másokkal pedig egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon. A minap Ágikával futottam össze, akivel a villában nem volt felhőtlen a viszonyunk. Azóta vele rendeződött a kapcsolatunk, és már tudunk beszélgetni, ráadásul az anyaság őt is komolyabbá tette.

A gyerekkérdés nálatok nem aktuális még?

Nem készülünk még rá, majd lesz, ami lesz. Katicát el tudom képzelni a gyerekeim anyjaként, de egyelőre nem erőltetjük a dolgot.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top