Sztárok

Szőke műsorvezetőből kőkemény üzletasszony

Gombos Edina újabb és újabb területen bizonyít. A sokat próbált közszereplő a hírnevét mostanában kőkemény valutára váltja. De vajon nem sínyli meg ezt a család?

Szőke celeblányból kőkemény üzletasszony A közelmúltban sok bizonytalanságot megért tévés élete, úgy tűnik, végre sínre került, és nem is szeretne lekerülni arról: maximálisan beleveti magát a munkába! A nemrég indult FEM3 tévé arca több műsorral jelentkezik márciustól, órásplakátjai beborítják a várost, sőt az országot. Saját honlapja is nagyon profi – aki bármilyen üzleti ajánlattal szeretné zaklatni, az nyugodtan meg is teheti.

Ezenkívül egy családbarát festéket hirdető reklámfilmet is elvállalt, melyet a napokban forgattak. A sokoldalú celeb nem elégedett meg a puszta szerepléssel, a filmben szövegíróként is remekel: „Magam írtam a festékreklám szövegét és a kommunikációs szakemberekkel közösen találtuk ki a film koncepcióját, amely hamarosan látható lesz az egyik kereskedelmi csatornán” – dicsekedett a forgatás szünetében, míg haját és sminkjét igazították.

Kérdés, vajon ennyi elfoglaltság mellett mi lesz a családdal? A jelek szerint a problémára van egy biztos megoldás: a munkába be kell vonni a famíliát! – az új reklámfilmben ugyanis látható lesz Gombos Edina párja, Alberto és kislányuk, a másfél éves Miranda is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top