Sztárok

Tóth Vera modellnek áll

A Megasztár című tehetségkutató műsor első győztese a mikrofont a kifutóra cseréli. Tóth Vera csütörtökön modellként is kipróbálja magát!

A teltkarcsú énekesnő az új trend egyik hazai hírnöke lesz, miután világszerte is egyre többen lázadnak fel a „csontkollekciók uralma” ellen a divatszakmában. Március 18-án megmutatja, hogy a dundi nőkön legalább olyan csinosan feszülhet a ruci, mint táposabb társaikon.

Tóth Vera modellnek áll

J. Csonka Hedvig
J. Csonka Hedvig

„Nagyon sok e-mailt kaptam, amelyben a vásárlók azt kérdezték, miért nem készítünk nagyobb méretben is ruhákat – árulta el J. Csonka Hedvig, a Sugarbird ügyvezető designere. – Hiszen az átlag magyar nők mérete nem egyezik a modellek paramétereivel. Ekkor gondoltunk Verára, aki leginkább tudja képviselni a nem modell alkatú magyar nőket. Én őt fiatal, igényes lánynak látom, aki szeret csinosan öltözködni.”

Azt is sikerült megtudnunk, hogy Vera szívesen vette a felkérést, és örömmel mondott igent. Mint ebből is kiderült, a ruhák nagy része ezentúl egészen az XXL-es méretig kapható lesz majd. A tehetségkutató sztárja a divatcég legújabb kollekciójában áll a profi fotós, Almási J. Csaba kamerája elé. A bemutatott ruhákon a Sugarbird lányok – Bódi Sylvi, Horváth Éva, Zimány Linda és Dukai Regina – új kollekciójának egy-egy motívuma is megjelenik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top