nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kitüntették a Szex és New York színésznőjét

Kitüntették a Szex és New York színésznőjét

Kitüntették a melegházasságért folytatott küzdelméért Cynthia Nixont, a Szex és New York színésznőjét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 43 éves híresség a hétvégén részesült a leszbikus- és melegszervezeteket tömörítő GLAAD médiadíjában. A színésznő rendszeres szereplője volt az azonos neműek házasságáért tartott New York-i felvonulásoknak – indokolta döntését a szervezet.

Nixon maga is leszbikus kapcsolatban él, és szeretne partnerével New Yorkban házasságot kötni. A nagyvárosban azonban egyelőre ez nem engedélyezett. A vörös hajú színésznő korábban Danny Mozes forgatókönyvíró felesége volt, férjétől két gyereke született. Leszbikus kapcsolatát 2006-ban vállalta fel a nyilvánosság előtt.

A GLAAD 1990 óta összesen 41 kategóriában osztja ki médiadíjait.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon