Sztárok

A színésznő őrzi testvére emlékét

Papadimitriu Athina mindig megemlékezik az öccséről.

Március elsején lesz 30 éve, hogy Papadimitriu Athina elveszítette az öccsét. Grigi, akinek emlékére ajánlotta Latin érintés című albumát, ezen a napon épp egy pécsi fellépésről igyekezett haza. A kocsival azonban balesetet szenvedtek, és Grigi meghalt.
„Azóta sem tudom feldolgozni az öcsém halálát, mintha az egyik szeretetcsápom állandóan éhezne – vallotta be a színésznő. – Úgy érzem, Grigi mindig velem van. Nagyon furcsa, de azt is gondolom néha, hogy Réka lányomban él tovább, aki 12 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a világot.”
Különleges este és lélekutazás lesz tehát ez a Latin érintés előadás a művésznőnek a pécsi Művészetek és Irodalom Házában. Az előadáson – mint mindegyiken – Grigi emlékére gyertyát gyújt majd, és hozzá énekli a címadó Historia de un amor című dalt. Jelen lesz március elsején a szülinapos Réka is, akinek mamája az új lemezről a Könnyű álmot hozzon az éj című dalát adja ajándékba.

A színésznő őrzi testvére emlékét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top