Sztárok

Suri Cruise-ból szörnyeteget nevelnek a szülei!

Suri Cruise lassan igazi kis hárpiává növi ki magát – amiben bizony a szülei hibásak.
Suri ismét akcióban
Suri ismét akcióban

Suri Cruise óriási cirkuszt rendezett Amerika legnagyobb sporteseményén, a Super Bowl-döntőn. Ennek oka az volt, hogy szülei nem rá, hanem a játékra figyeltek. A sírást és a hisztit csak akkor hagyta abba, amikor az anyja egyik asszisztense süteményt vitt neki.

Ilyen esetek sajnos nem csak különleges alkalmakkor fordulnak elő, Katie Holmes mindennap tanácstalanul áll a lánya hisztirohamai előtt, és ez csak egyre rosszabb lesz. Többször előfordul, hogy Suri földhöz vágja magát, vagy dührohamot kap, ha valamit nem kap meg vásárlás közben.

És hogy az édesanyja miért nem szól rá ilyenkor? Katie Holmes természetéből fakadóan visszahúzódó, konfliktuskerülő, és nem szeretne a nyilvános helyeken még nagyobb cirkuszt rendezni. Ezért hagy rá mindent a kislányra, pedig tudja, hogy nem helyes a részéről ez a magatartás.

A híres apuka, Tom Cruise nem segít a nevelésben, ehelyett kínosan ügyel arra, hogy az ő kis hercegnője mindig tökéletesen nézzen ki. Az ő kívánsága az, hogy Suri kényelmes játszónadrágok helyett fodros ruhácskákban járjon. Az, hogy a kislánya csúnyán beszél az alkalmazottaikkal és az áruházi eladókkal, egyáltalán nem zavarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top