nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Rubint Réka a gyerekekért is dolgozik

Rubint Réka a gyerekekért is dolgozik

A gyermekétkeztetést is megreformálná a fitneszlady.
NLCafé
f Ajánlom

Rubint Réka a gyerekekért is dolgozikRubint Réka a Cool Live-ban beszélget a korszerűtlen, olykor a kisgyermekek szervezetére káros óvodai és iskolai kosztról. A fitneszedző elárulta, hogy ezekben az intézményekben napjainkban is számos olyan ételt adnak, amelyek alig felelnek meg korszerű táplálkozásnak, és nem elégítik ki a fejlődő szervezet igényeit. Réka szerint főként a vitaminoknak és a minőségi táplálékoknak kellene dominálniuk az étkeztetésben, a cukrot és a finomított liszteket pedig száműzni kellene az alapanyagok közül. Éppen ezért egy pályázatot írt ki társaival, amelyben a korszerű étkeztetésre jelentkezhetnek az iskolák.

Emellett fontosnak tartja, hogy a szülőknek kell megértetniük a gyermekükkel, hogy a túlzott mértékben fogyasztott cukros édességek a későbbiekben számos egészségügyi probléma forrásai lehetnek. Réka elárulta, hogy a családjában is sikerült egyéni módszerével elmagyaráznia gyermekeinek, hogy miért kell kerülni a káros cukrokat.

„Elmondtam a kislányomnak, hogy ha sok cukrot fogyaszt, beteg lesz, ha beteg lesz, kórházba kerül, ahol nem lesznek ott kedvenc játékai, a barátai, sem én, sem Norbi” – mondta Rubint Réka.

 

Forrás: RTL Bulvár

 

Megosztás Facebookon