Sztárok

Wahlberg ötödik gyereket is akar

Alig született meg Mark Wahlberg negyedik gyermeke, Grace Margaret, a sztár már azon spekulál, hogy jó lenne egy ötödik is.

Hollywoodban nemcsak Angelina Jolie és Brad Pitt vállalják be a nagycsaládot. Mark Wahlbergnek négy gyermeke van, de szeretne egy ötödiket is. Ezzel kapcsolatban még meg kell győznie feleségét, Rhea Durham modellt, mert ő bizony megelégedne az eddigi utódokkal is.

„Közvetlenül szülés után azt mondta, finito, több gyereket nem akar – meséli Wahlberg –, de másnap kicsit kipihentebben már arról áradozott, milyen jó anyának lenni. Szerintem idővel hajlani fog a jó szóra! Kilencgyerekes családban nőttem fel, úgyhogy azt vallom, minél többen vagyunk, annál jobb.”

Mark Wahlberget legközelebb a Komfortos mennyország című Peter Jackson-filmben láthatjuk, amely Alice Sebold magyarul is olvasható regényéből készült. Családapát alakít, akinek a lányát meggyilkolják, ő pedig nem tudja feldolgozni a veszteséget.

Forrás: UIP

Wahlberg ötödik gyereket is akar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top