Sztárok

Kifordult önmagából a Jóban Rosszban színésznője

Röpködő szőke fürtök és vidám ruhák helyett visszafogott külsővel tér vissza a Jóban Rosszban Bettyje.

Szőke fürtök, vidám nevetés, fiatalos, trendi külső – ez volt Szabó Zsófi. A csinos lány élete azonban egy pillanat alatt változott meg. Egy férfi miatt senki nem ismer rá a TV2 sorozatának szereplőjére, aki konzervatívan kezdett öltözködni, és teljesen megkomolyodott.

– Nem ismer rám senki, teljesen megváltoztam – árulta el Szabó Zsófi. – A hajamat szorosan összefogva hordom, nincs többé kivágott felső – mondta a Jóban Rosszban sztárja, aki nem a magánéletben, hanem a kamerák előtt változik át. Betty Előddel folytatott kis viszonya után hagyta ott Csillagkutat, majd Amerikába utazott. A fiatal lány a történet szerint megvilágosodva, teljesen új külsővel tér vissza.

– Az új Bettyt nagyon szeretem. Sokkal izgalmasabb kihívás így megformálni, mert teljesen más, mint én. Harsány, vidám természetem van, amit a kamerák előtt teljesen el kell felejtenem. Betty „szentfazék” lett, de legbelül sokat vívódik, forrong. Hamarosan ki is tör majd, nagy meglepetést okozva – mondta Szabó Zsófi. – Sokkal kényelmesebb lapos cipőben forgatni, mint magas sarkúban. Egyetlen dolog zavar. A lelapított, összefogott frizura miatt féltem a hajamat, hogy sérül – tette hozzá.

Kifordult önmagából a Jóban Rosszban színésznője
Kifordult önmagából a Jóban Rosszban színésznője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top