Sztárok

Meggyógyult a Barátok közt sztárja

Németh Kristóf végre egészségesnek mondhatja magát.

fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL, Sajtóklub

Németh Kristóf túl van azokon a vizsgálatokon, amelyekkel megállapítható, hogy mi okozhatta a bokájában kialakult gyulladást. A színész hétfőn ment be a kórházba egy teljes körű kivizsgálásra annak érdekében, hogy kiderüljön, állhat-e komolyabb betegség a több hete tartó bokaproblémája hátterében.

– Az előzetes orvosi vizsgálatok még nem tudták pontosan megmondani, hogy mi okozta a bokámban a gyulladást, így a megerőltetés, a reumatikus problémák és még az autoimmun betegség is szóba jött – kezdte Németh Kristóf. – A kórházi kivizsgálás során azonban kiderült, hogy mind az autoimmun, mind a reumatikus betegségek kizárhatók. A lábamban a gyulladást megerőltetés okozta, amit a többhetes kezelésnek köszönhetően gyógyulttá nyilvánítottak az orvosok. Nagyon megnyugtató, hogy nincs komoly betegségem, egészséges vagyok! A kórházat holnap hagyom el, péntek este már játszom a színházban, és jövő héttől újra forgatok a Barátok köztben is.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top