Sztárok

A világsztár könyörgött Csupó Gábornak

Csupó Gábor új filmjének egyik főszereplője, Natascha McElhone, a Kaliforgia és a Truman-show sztárja könyörgött a magyar származású rendezőnek, hadd játszhasson az izgalmas családi moziban.

November 19-én mutatják be a többszörös Emmy-díjas animátor és rendező, Csupó Gábor legújabb élő szereplős fantáziafilmjét, a Holdhercegnőt. Az izgalmas családi mozi alapjául Elizabeth Goudge A fehér lovacska című gyermekkönyve szolgált. A magával ragadó, izgalmas mű volt a Kaliforgia című sorozat sztárjának, Natascha McElhone-nak a kedvenc gyermekkori könyve. Nem csoda, hogy a színésznő mindent bevetett a rendező meggyőzésére.

„Elküldött nekem Londonba egy videoklipet, amelyen eljátszott egy jelenetet a forgatókönyvből – mesélte Csupó Gábor. – Utána rögtön fel is hívott, és könyörögve kérlelt, mondván, ezt a szerepet más nem kaphatja meg, csak ő. Megnéztem a videót, amelyet küldött, és igazat kellett adnom Nataschának, Loveday karakterére valóban ő volt a legjobb választás.”

Natascha McElhone
Natascha McElhone

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top