Sztárok

Reese Whiterspoon csirkét tart és uborkát termeszt

A színésznő ritkán mesél magánéletéről, az egyik amerikai divatlappal azonban kivételt tett.

Reese Whiterspoon csirkét tart és uborkát termesztReese Witherspoon és Jake Gyllenhaal 2007 óta élnek boldog párkapcsolatban, mégis csak nagyon keveset hallani róluk. A pár inkább otthon szeret lenni, mint különböző társasági eseményekre járni. Nemrég Reese elárult néhány intim titkot az életükről:

„A hétvégéket általában Los Angelestől távol, egy kis farmon töltjük. Csirkét tartunk, paradicsomot és uborkát termesztünk a kertben. Az egész Tennesseere és a gyerekkoromra emlékeztet” – mesélte a színésznő.

Reese elárulta, hogy két gyermeke, a tízéves Ava és az ötéves Deacon is rajonganak Jake-ért, és családtagnak tekintik. A válásáról azonban továbbra sem mesél szívesen:
„Az ember átrág számtalan dolgot, de végül úgyis tovább kell lépnie. Ráadásul tartania kell magát a gyerekek és persze saját maga miatt. Megpróbálok tanulni a múltból, most már jobban megélem a jelent, és több élvezetet engedek magamnak” – mondta. Ilyen pasi mellett nem is csoda!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top