Sztárok

Megvan Donatellácska apja

Nyolcéves tortúra után Kiszel Tünde megnyugodhat, végre pont került az apasági huzavona végére. A médiaszemélyiség a kezében tarthatja a hivatalos apasági nyilatkozatot.

Kiszel Tünde állítása szerint nyolc év alatt rengeteg megaláztatásnak volt kitéve, mert sokan nem hitték el, hogy egy külföldön élő operaénekes Donatellácska édesapja. Tünde az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta: nagyon sok tehetségtelen ember gúnyolódott rajta, pedig ő mindig is az igazat mondta. Végül a Németországban élő Lukács László operaénekes vállalta az apaságot. Tünde szerint azért tartott ilyen sokáig a dolog, mert a férfinak van családja.

„Nem a pénzért csináltam, a kislányom jogállását akartam rendezni, egy fillér gyerektartást sem kérek, eddig sem kértem soha” – mondta Tünde.

Tünde szerint Donatella a megszólalásig hasonlít sudár termetű édesapjára, aki viszont nem állt kamera elé. A kislányt Tünde soha nem nevelte az apja ellen, de Donatella érzelmileg nem ragaszkodik a férfihoz, akivel eddig csupán háromszor találkozott.

Fotó: www.kiszeltunde.hu
Fotó: www.kiszeltunde.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top